حل المسائل معماری کامپیوتر پیشرفته Computer Architecture A Quantitative Approach - نسخهی قابل چاپ |
حل المسائل معماری کامپیوتر پیشرفته Computer Architecture A Quantitative Approach - لهمشد - ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ
با سلام : کسی می تونه تو پیدا کتاب حل تمرین برای معماری کامپیوتر پیشرفته کمکم کنه؟ عنوان کتاب "Computer Architecture A Quantitative Approach" نسخه چهارم نویسندگانش John L. Hennessy &David A. Patterson هستش .جلد کتاب رو هم ببینید |
RE: معماری کامپیوتر پیشرفته - Xilinx - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط: با سلام : از این لینک سریع دانلود کنید تا سایتش دوباره خراب نشده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معماری کامپیوتر پیشرفته - لهمشد - ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط: با سلام : ممنون دوست من بخاطر تلاشی که برام کردید .ولی من کتابش رو دارم دنبال کتاب حل تمرین می گردم نه خود کتاب . |
RE: معماری کامپیوتر پیشرفته - a.hooshmand - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
سلام Solutions to Case Study Exercises این کتاب |
معماری کامپیوتر پیشرفته - unique_as14 - 05 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ق.ظ
با صفحه های خلوت که معمولا کم ارسال شده دارن حال می کنم / چون نشون میده که اون صفحه مربوط به بچه های معماری یا سخت افزاره فدای همتون که همه جا کم هستیم |
حل المسائل معماری کامپیوتر پیشرفته Computer Architecture A Quantitative Approach - EhsanChess - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ب.ظ
ویرایش ۵ این کتاب مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |