(۲۲ آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۲۶ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: متغیر پر ارزش نبود بلکه کم ارزش بود چون ورودی I0 بود . همین ترتیب هم تو ماکس برقرار بود . این سوال بسیار ساده است و نکته خاصی هم ندارد . ترتیب آدرس ماکس هم ترتیب متفاوتی نبود و کاملا معمول بود . به همین دلایلی که گفتم جواب گزینه ۲ می شه . شک نکنید .
تا اونجایی که من یادمه B متغیر پرارزش بود و به ورودی I1 وصل بود! به قول خودتون شک نکنید!
(میگم یادمه چون دفترچهام مفقود شده!
)
همچنین جا داره در اینجا از حرکت طراح سوال طراحی الگوریتم به خاطر طرح سوال ۳۳ دفترچه تخصصی کمال تقدیر و تشکر رو به عمل بیارم!
این سوال کلی به من یکی که انرژی داد، بالاخره یه سوال آشنا هم دیدیم! همیشه این سوال برام جذاب بود نمی دونستم چرا!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------
خوب من می خوام رتبه فاجعه این آزمونم رو بزنم!
زبان: ۷/۸!
ریاضی: ۰!!!!!!
مشترک: ۳۳!
تخصصی نرم: ۱۰!!
رتبه ناپلئونی من: ۳۵۷!
-----------------------------
محض اطلاع دوستانی که می خوان از این رتبه های خوشگل و قشنگ مثه من بیارن عرض کنم که شما باید ۳ هفته تون رو رسماً هدر می دادین و توی این سه هفته فقط و فقط اگه لطف می کردین ساختمون، سیستم عامل، منطقی و نظریه می خوندین!!!
این رتبه خوشگله رو هم اینجا می زنم تا متنبه بشم و همچنین عبرتی بشود برای سایر دوستان!
امیدوارم بتونم تو این دو هفته پیش رو جبران کنم و درسهای ۵۰ درصد اول رو کامل بخونم
امیدوارم شماها هم موفق باشید!