(۰۴ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۱۹ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۵۷ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه دوستان
در حالت کلی کنکور هیچ وقت ساده نیست.
دو حالت وجود داره،اول اینکه نخونده باشید و برید سر جلسه حس میکنید سوالات آشنا هستن
ولی در واقع سوالات غالبا سهل و ممتنع هستند.
حالت دوم اینکه شما خونده باشید و نظر بدید این بهتره و قابل استناد.
اما سوالات تا جایی که یادمه از الگوریتم و ساختمان حد نرمال سوال دادن
سوال دوم پیچیدگی زمانیش اونی که مجموع ضرایبش مساوی با یک بود nlogn و دیگری n میشد،
سوال هافمن گمونم ۱۷
اون هیپ از مرتبه o(n(
هیپ آرایه ای ۷۱ نابجایی
سوال بعدیش n بار استفاده از ریورس
سوال که کمترین n برای عدم پاسخ درست الگوریتم ۵ بود
سوال پیدا کردن میانه از مرتبهnlogn
الگوریتم کراسکال از مرتبه m میشد
دوتا از اون تغییرات در وزن گراف طراحی مسیر رو تغییر نمیداد
ضرب ماتریس ۴۰۵
اون بازی هم گمونم loglogn
اون طول مسیر به اندازه kرو تردید داشتم نزدم
دیگه خاطرم نمیاد سوالات چی بودن
درس سیستم عامل از منبع جدیدی سوال طرح شد ک برای من شناخته شده نبود و طبعا نظری ندارم.
درس پایگاه حدودا ۴ سوال تکراری و مشابه نسبت به سال ۹۴ و ۹۶ داشت.
در مجموع غیر از سیستم عامل سوالات دارای بالانس معقول و منطقی بود.
موفق و پیروز باشید
اون سوال پیشوندی و پسوندی درخت کامل و سوال یک رو چی زدین؟
راستی اون سوال lock point
و
اون سوال بالاییش چی میشد
حقیقتش من خیلی سیستم عامل نخوندم و فقط ی کتاب پوران خودندم،چند سال اخیر رو آنالیز کرده بودم قبل کنکور ،متاسفانه امثال سوال تکراری ک هیچ حتی سوال مشابه هم طرح نشده بود، عملا اگر نظری بدم غیر منطقی و نادرست هست.
نگران سیستم نباشید چون من ندیدیم از دوستانم ک شانس خوبی هم برای رتبه برتر شدن دارن کسی سیستم تونسته باشه جواب بده.
در مورد سوال پایگاه بنظرم ی ردیف تراکنش داشتیم و دیگری توالی اجرای اونها،
هیچ توجهی نمیشد کرد حتی تو گزینه ها زمان ۱۰ هم بود ک حداکثر ۸ واحد زمانی زمان میبرد،بنظرم تست غلط املایی داشت و متغییز c می بایست ،b میشد.
اون الگوریتم کراسکال قطع به یقین m هست.
من صورت سوال پیمایش یادم نمیاد چی بود تردید دارم بین ۲ یا هر سه مورد
اگر گفته باشه پیمایش میان ترتیب و درخت کامل دودویی داریم بله در زمان n بنظرم بشه ایجاد کرد.
غیر این سوال پیمایش باقی گزینه های ک گفتم تا ۹۰ درصد صحیح هستن
اون سوال ک گفت یک سری آدم تو ی جا هستن ک باهم در ارتباطند و ی پیام بدیم سایرین بفهمن، پیدا کردن مولفه همبند گراف معادل دوبار پیمایش عمقی بود،در صورتی ک گراف جهت دار نبود مسئله آن پی کامل میشد.
اون درخت بی آف اس هم گمونم میشد نوه یک نود با گره از سمت دیگر درخت اشتراک ندارد.ی چیز تو این مایه ها.
(۰۴ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۵ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: یک سوال هم بود که در مورد bfs بود، یادتونه؟؟
بالاتر توضیح دادم