امروز به این نتیجه رسیدم که طراح های سوال ساختمان داده مشکل اعصاب دارن....
من نمی دونم چطوری با ادغام چند تا فایل می خوان دانش ما رو بسنجن....
(۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)firouzi.s نوشته شده توسط: دوباره سردردام شروع شده ۲روزه سردرد دارم
امروز تست سال ۸۸ رو ازخودم گرفتم باسردرد هرطوری بود خودمو مجبور کردم تا ۱۱وربع بشینم پاش وبلند نشم
فقط دعا می کنم روز کنکور سردرد نگیرم چون بازدهی رو خیلی میاره پایین .آخرای آزمون واقعا انرژی کم میارم مخصوصا سر تخصصیها
دیگه نایی نمی مونه برای فکرکردن روی تست های طراحی الگوریتم ضریب خطام خیلی میره بالا نمی دونم این ضعف چه جوری برطرف کنم
بچهها شما راه حلی ندارید ؟
خیلی وقتها علت سردرد از تغذیه است... ممکنه یک ماده غذایی به سیستم شما نسازه...
البته یک دعایی هست که خیلی کوتاه( اندازه صلوات) که باید هفت بار خونده بشه... الان یادم نمی یاد.... رو سر من که اثر کرد.
شاید تو مفاتیح الجنان باشه
(۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ)matina نوشته شده توسط: بچه هامیدونم که این روزها برای همه شماها روزهای سختیه،هرکدوم به اندازه خودمون زحمت کشیدیم ومنتظریم یک جای خوب قبول بشیم پس نگران نباشیدودراین روزها به خودتون روحیه بدید واز اینکه درسی رانخوندید وتمام نکردید ناراحت نباشیدچرا که فکر کردن به زمان گذشته باعث ازدست دادن روحیه شما میشه.همه ما دریک چیزهایی قوی ودریک چیزهایی ضعیف هستیم پس بیایم از درسهایی که قوی هستیم درست استفاده کنیم.انشا الله کسی دراین میان مشکلی براش پیش نیادوهمه راضی باشیدچون خدابه یاریمان می آید.
الان دیدم نیست رتبه تون!
نوشته بودید: ۱ نرم افزار ۹۰
من به همه گفتم رتبه ۱ نرم افزار رو می شناسم.... باور کنید.....