من معمولا قسمتهای مهم را در کتاب علامت میزنم تا موقعی که میخوام کتاب را مرور کنم دیگه قسمتهای اضافی را نخوانم
حاشه کتاب یا بالا و پایین صفحات هم مینویسم(البته نه اینکه انقدر بنویسم که سیاه بشه!)-مخصوصا کتابهای زبان که معمولا معنی چند کلمه را بلد نیستم ،ترجمه رادر بالا و پایین صفحات مینویسم.
قبلا هم برای درسهایی مثل ریاضی و آمار که فرمول داشتند یک دفترچه داشتم که فرمولها را توی آن مینوشتم و برای دور بعد فقط به آن فرمولها مراجعه میکردم و یا مسئله ای که میخواستم حل کنم به دفترچهام مراجعه میکردم (حتی جزوهام را هم نگاه نمی کردم)و خیلی توی وقتم صرفه جویی میشد
بعضی دروس هم هستن که اصلا نمیشه خلاصه نویسی کرد.ومتن زیادی دارند.مثل بانک اطلاعاتی .این جور درسهایی که متن زیادی دارند را باید از روی کتاب کنکور خواند و فقط قسمتهای مهم کتاب را علامت زد
درکل کسی که درس میخواند باید خودش بهترین روشی که یادمیگیرد را انتخاب کند.نظرات مختلفند
این لینکها هم کمک میکنند:
چطور خلاصه نویسی کنیم؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
چگونه درست خلاصه برداری کنیم؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فوت کوزه گری مطالعه