زمان کنونی: ۰۴ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۵۸ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام بچه ها!من یه ایمیل تو یاهو داشتم پسوردش و گم کردم!سوال امنیتی که می پرسه هم یادم نمی اد چی قبلا نوشته ام!راهی هست که پسوردم و پس بگیرم یا یه پسورد جدید بگیرم؟
سپیده که سربزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز مگو هرگز.
لینک و رفتم اما ازم سوال امنیتی می پرسه!
Where did you spend your honeymoon?
اصلا نمی دونم چرا یه همچین سوالی رو انتخاب کردم!احتمالا وقتی داشتم ایمیل رو می ساختم یه سوال رندم انتخاب کردم و بدون اینکه بخونم یه مشت حروف الکی توش تایپ کردم!
سپیده که سربزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز مگو هرگز.
یه سوال! ایمیلت یاهو بوده؟ آخه یاهو هم yahoo.com داره هم ymail.com . من یه ایمیل ymail داشتم که نمی تونستم واردش بشم بعد در حالت عادی که یوزرم رو وارد می کردم و می خواستم ریست کنم پسوردمو همین سوال رو می پرسید ولی بعد که با ایمیل کاملم وارد شدم xxx@ymail.com اونوقت سوالای خودمو پرسید ازم.
to get something you've never had, you have to do something you've never done
(۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: یه سوال! ایمیلت یاهو بوده؟ آخه یاهو هم yahoo.com داره هم ymail.com . من یه ایمیل ymail داشتم که نمی تونستم واردش بشم بعد در حالت عادی که یوزرم رو وارد می کردم و می خواستم ریست کنم پسوردمو همین سوال رو می پرسید ولی بعد که با ایمیل کاملم وارد شدم xxx@ymail.com اونوقت سوالای خودمو پرسید ازم.
یاهو هست!