چقد احساسات منفی تاثیر گذاره در حدی گه ارزوی باخت تیمی که طرفدارش رو کنیم تا فلانی اخراج شه! کومان مربیه که بهترین مهاجم لالیگا رو انداخت بیرون ولی هیچ کس تا حالا نشندیم بگه من طرفدار بارسا هستم خدا کنه ببازه تا کومان اخراج شه! هر چقدم با شخص مشکل داشته باشیم با تیم که مشکل نداریم!
ماجرای فکری هم خودش حدیث مفصلیه! بهترین بازیکن تیم سر تمرین نمیومد تا تیم نتیجه نگیره و مربیشون عوض شه و شخص دلخواهشون بیاد اینا تو مکتب دوچرخه ای ها هست هیچوقت پرسپولیس این مدلی نبوده چون تیم اسطوره داره بالا سرشه بازیکن حد خودش رو میدونه شب قبل بازی لیگ قهرمانان اسیا بازی الهلال برو بخون چه گزارشی به وزیر ورزش دادن بازیکنا شب قبلش کجا بودن؟ خدا شکر که الان تیم با فکره
این بازیکنا زمان کی روش هم بودن به زور تو ضد حمله یک هیچ یک هیچ می رفتیم بالا الان تیم ترسو نیست و بازی خودش رو میکنه کی روش افراط زیادی در سیستم دفاعی داره و تقریبا جایی هم بعد از ایران موفق نبوده
ادم چقد منفی باف باشه که بگه تیم ملیم ببازه تا حرف من اثبات شه حالا فرض کن باخت و اثبات شد جایزه نوبل هم از دیجی کالا برات پست کردن
یه چند دقیقه خوشحال شدی ولی میلیونها نفر ناراحت شدن به نظرم چشمها را باید شست این مدل زندگی کردن چیه ادم حتی بد واسشه دشمنش هم نخواد چه برسه به تیم ملی کشورش یا تیمی که دوسش داره