(۲۹ تیر ۱۳۹۹ ۰۳:۵۳ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (29 تیر ۱۳۹۹ ۰۱:۲۰ ق.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: (29 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:
(۲۹ تیر ۱۳۹۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: (28 تیر ۱۳۹۹ ۰۲:۱۹ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: دلار ۲۵ هزار تومن.
فردا دویست تا ازش بخرم.چون حساب واقعی قراره باز کنم توی فارکس
تف به رووش ،روزی که تصمیم گرفتم ۲۳ تومن بود.
بعد تا دوشنبه احتمال داره باز بره بالا و من باید ریالی پولو بریزم
شما خیلی اخیرا فازتون مادی و پول و اینا شده . من یادمه قدیما خیلی توی فاز علم و دانش و فلسفه و غیره بودین.
منم خیلی عوض شدم البته توی چند سال اخیر و درک میکنم 
کدین جان گویا استعداد یابی نشدم

تو حوزه مالی یه حواسی هست توو مغزم که سرعت فعالیتشون عجیب غریبه.(قبل از خوندن اون کتاب آخری که معرفی کردم فک میکردم شانس دارم،ولی واقعا اینطور نبود)
راستشم بخوای باز مسیر اصلیم همون علمیه.ولی خب راه کسب درآمد خیلی مهمه.(زبانم درست بشه احتمال برای خوندن ارشد مهاجرت کنم)
امروز ۸۰ تومن سیو سود کردم

.حساب کردم حدود ۲ میلیارد لازم دارم ،اشتباه بزرگمم تا الان این بوده که با سیو سود ها یورو نخریدم.
---------
از سرکارمم خودمو اخراج کردم مجدد

(البته تخصصشون رو کامل یاد گرفتم

)البته وسیله ها هنوز توو ماشینمه.
اونا ماهی سه میلیون میدادن،خیلی حال بهم زن بود به نسبت کارش .اونم عشقی حقوق میدادن.
----------------
(۲۹ تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۲۶ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (28 تیر ۱۳۹۹ ۰۲:۱۹ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: دلار ۲۵ هزار تومن.
دلار ۲۶ هزار تومن .
عصر نامردم اگه ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار نخرم.لعنتی هی میره بالا.البته اینجا از بس عقب مونده س یه جا میفروشن فقط اونم ببینه تب بازار تنده نمیفروشه.
البته چون برا فارکس میخوامش میخرم.