(۱۰ دى ۱۳۹۸ ۰۴:۱۵ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: (09 دى ۱۳۹۸ ۱۱:۵۴ ب.ظ)Who cares نوشته شده توسط:
سلام ، خسته نباشی، خب این هوش نصیر رو که خوندی میشه نظرت رو در موردش بنویسی؟
من راستش دارم راهیان رو میخونم ولی اصلا ازش راضی نیستم. بعد پارسه هم هوش داره؟ کی نوشته هوش پارسه رو؟
و در مورد مشاور راستش من از سه گام خانم زهرا توفیقی مشاوره گرفتم و واقعا ازش راضی هستم. خیلی دلسوز هست و خوب راهنمایی میکنه، من ازش راضی هستم و کلا موسسه سه گام موسسه ی خوبیه. خداییش کارشو بلده و از تمام زیر و بم کنکور خبر داره. ولی موسسات دیگه رو واقعا نمیدونم و همینطور که شما گفتی معلوم نیست چه میکنن. منم با اینکه مشاور دارم ولی واسه خوندن خودم استارت میزنم و تو کار مشاور خیلی دخالت میکنم. کلا میخوام بگم همه جا خوب و بد هست ولی من از این مشاور خیلی راضی هستم.
ممنون شما هم خسته نباشی ، کتاب استاد خلیلی ترجمه کتاب راسل هست و کتاب عالی هست و بعد از خوندنش تست نا آشنایی باقی نمی مونه ولی چون خیلی ها پارسه رو تعریف میکنن از اون جهت پرسیدم که اگه از دوستان کسی خونده راهنمایی کنه چون هوش جز اون درسهایی هست که میخوام تسلط کامل داشته باشم انشالله برا ۸۰ درصد به بالا
و در ضمن استاد طارمیان نویسنده کتاب پارسه فیلم هاشون هم هست تو موسسه پر که شایدهم اون رو تهیه کردم .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب خوشحالم شما با مشاورتون نتیجه گرفتید ولی منظورمن موسسه و شخص دیگری هست که من تابستون چند مدت وقتم رو گرفت و بعد متوجه شدم برخلاف ادعای خودش که همه ازش کپی می کنن خودش تو کار کپی هست و تقریبا از همه اساتید برتر کپی میکنه