(۱۳ تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۱۶ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: - به جنس مذکر به چشم پول و مقامش نگاه نکنن
- توی محیط کار سعی کنن با شایستگیشون به جایی برسن نه با عشوه اومدن برای رییس
- سعی کنن کار کنن و عضو مولد جامعه باشن نه این که مصرف کننده همسر یا پدر و مادرشون باشن
- به جای تمرکز روی ظاهرشون و ارایش و چیزای سطحی سعی کنن کتاب بخونن و سوادشونو زیاد کنن
چطور بود؟ همه را به یک چشم نگاه کردن اینطوریه به قول خارجیا taste your own medicine :دی
البته که همه را به یک چشم دیدن به هیچ وجه عاقلانه نیست ولی بیان این چند نکته هم خالی از لطف نیست :
-در خصوص مورد اول باید عرض کنم که البته اگر پول و مقامی در کار باشد چرا که اکثرجوانان در حال حاضر به قول معروف ششان گرو نهشان هست و این وضعیت به جنسیت خاصی تعلق نداره از طرفی شما که به این نکته اشاره کردیدچرا به گروه کثیری از خانم ها اشاره نمیکنید که اتفاقا کاملا ملاحظه وضعیت مالی طرف مقابل را میکنند و با گذشت و حتی فداکاری سعی به سازش حداکثری دارند و خواهان حفظ و تداوم زندگی خود با چنگ و دندان هستند که اتفاقا تعدادشان کم هم نیست و اگر دور واطرافتان را خوب نگاه کنید حتما چند موردی خواهید دید ضمن اینکه عواملی مثل نابرابر بودن فرصت های شغلی به کاربردن نهایت توان برای ازبین بردن اعتماد به نفس زنان از طرف برخی مردان و منزوی و خانه نشین کردن انها و حمایت همه جانبه پنهان واشکار از دیدگاه کپک زده ومتعفن مرد سالاری بالاخره یک سری عواقب و مشکلات جدی هم داره و بالاخره یه جا گریبان خود اقایون هم میگیره که به قول شما همین چشم دوختن به مال و مقام طرف مقابل یکی از انها است
-هرچقدر از زشت و قبیح وناپسند بودن مورد دوم بگیم باز هم کم گفتیم بله بنده هم در این مورد صد درصد موافق نظر جنابعالی هستم ولی هیچ وقت فراموش نکنید که اگرمتاسفانه گاهی شاهد چنان رفتار قبیحی در محیط های کاری هستیم همانقدر که خانم مقصر هست همانقدر هم طرف اقا مقصر هست پس انداختن تمام تقصیر ها به گردن یکی درست نیست
-در خصوص مورد سوم هم باید عرض کنم که حرف زدن راحت و شعار دادن از ان هم راحتتر هست واقعا کدام ادم سالمی به لحاظ روانی هست که دوست نداشته باشه عضو مفیدی برای خودش و خانوادش و جامعه اش باشه معلومه که هر ادمی از سربار و صرفا مصرف کننده بودن بیزار هست این موضوع کاملا بدیهی هست ولی فقط کافیه که شما یه سری به فرصت های شغلی بزنید خواهید دید که سهم خانم ها واقعا ناچیز هست از طرفی همانطور که در مورد اول اشاره کردم خانه نشین شدن خانم های تحصیل کرده و و عدم تناسب بین جمعیت فارغ التحصیل خانم ها با جمعیت خانم های شاغل یکی از عواقب جدی وخطرناک مرد سالاری هست نمیشه که هم از امتیازات پرشماری که مردسالاری برای اقایون به ارمغان اورده نهایت استفاده رو کرد هم از این طرف به خانم ها سرکوفت خانه نشین بودن و مصرف کننده بودن رو زد که بخش زیادی از ان حاصل همان مردسالاری است و این را بدانید که قطعا خیلی اوقات این خانه نشین شدن واقعا اجباری است نه انتخابی
پس شعار ممنوع لطفا کمی واقع بین باشیم
-اساسا اینطور اظهار نظر صفر وصدی درست نیست که البته مطمئنا نظر شما هم این طور نیست خداوند انسانها رو موجوداتی چند بعدی افریده بنابرین رسیدگی به اراستگی ظاهری هیچ گونه تناقضی با ارتقا سطح سواد و افرایش ساعات مطالعه ندارد .
=================================
کاربر elect واقعا دمت گرم مثل همیشه نظراتت درست و سنجیده بود

کاربر رنگی رنگی خوشحالم که باز هم اومدی و مارو از نظرات ارزشمندت مستفیض کردی