(۱۸ خرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۲۰ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۵۰ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: حالا چند روز دیگه تولدشه، چالش فعلی اینه که هیچ راهی نداریم حدس بزنیم مود اون روزشو، سورپرایز بشه خوشحال میشه، شاکی میشه؟
راه حل پیشنهادی پلیز
خوب شما اگه کسی رو میخواید خوشحال کنین کاری به مودش نداشته باشین تلاش خودتون رو بکنین اگه خوب برخورد کرد که میشه دوستی برای زندگی اگرم بد برخورد کرد میشه درسی برای زندگی
ولی جدی شما تلاشتون رو بکنین ادمه دیگه مود بدم باشه ببینه تاثیر مثبت میذاره
ی اقایی از بچه هایی تیممونه. ادمم مهمی هم هس.کارش درسته. باهوشم ولیی حساسم هس ی جورایی. و عجیبب گاههی . روزایی ک خوشاخلاق نیس سربسرش نمیذارییم باهم کنار میام
اگهه خوب باشهه ک خ عالییه ولی اگه روزز بدش باشهه خ اوضاع بدی مییشه
بعدمم مسالهه اینه چن نفری باسد هماهنگ کنیمم نمیشهه گذاشتت برا همونن لحظهه
خرداددی اگهه هس یا ادم این تیپپ دستم ب دامنش کمک
(۱۸ خرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۲۹ ب.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۰۵ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: دیششب پرسیدم ص قبلهه
شخصا اعتقادی به طالع بینی و این چیزا ندارم، چند نفر ممکنه تو ی ماه خاص بدنیا اومده باشن در حالیکه شخصیت و روحیات کاملا متفاوتی دارن (تو اطرافیانم هستن)، فکر نکنم پایه علمی هم داشته باشه
درباره سورپرایز شدن هم بستگی به روحیات طرف داره، کلا فکر نکنم بد باشه، منتها یکی مثل من از شلوغ بازی زیاد خوشش نمیاد، دقیقا برعکس من هستن کساییکه خیلیم دوس دارن
منمم نداشتمم ولیی این موردد خ مطاببقت داره
در واقهه مثال بودد چونن خ میگنن برا خرداددی ا گفتم شایدد کنک کنه بهترر برسونم منظورو
فک کنمم کسی ک خودشش اینطورری باشه شاید بتونه ی قلقیی بگهه برا فمیدنش