(۰۹ اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۲۳ ب.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: نتایجی که تو ۵ ماه عضویتم در مانشت بدست آوردم:
۱. آقایون همیشه در دایره منطق قرار دارن و خانمها فقط حول مرکز احساس می چرخن
۲. مشکل سربازی آقایان با تمام مشکلات خانمها و البته تمام حقوق ازدست رفته شون در جامعه ایران برابری می کنه، اتفاقا چه خوبه که برای دخترا هم مثل دوره پهلوی حداقل ی دوره آموزشی گذاشته بشه، مثلا ۲ سال پیش که خبر هلاکت ابوعایشه (از فرماندهان ارشد داعش) در کرمانشاه رو شنیدم، فکر می کردم ماها حتی اگه اسلحه هم دم دستمون باشه بلد نیستیم ازش استفاده کنیم، حداقل با ی تیر خودمون رو خلاص کنیم، عکس دخترای پیشمرگه کرد که تو تلگرام میومد آدم از خودش خجالت می کشید
۳. با خوندن نظرات عده ای از آقایون به این نتیجه می رسم چه خوب که ازدواج نکردم، به همین رویه هم ادامه بدم، همسن وسالهای مزدوجم هم اینو توصیه می کنند
دیگه نشد چیزی نگم واقعا
من نمیدونم چرا شما بحث ها رو قاطی میکنید، نمیدونم چرا فکر میکنید به صورت مطلق حرف شما درسته و ما باید متقاعد بشیم؟؟نمیدونم چرا فکر میکنید که ما مردا همه سر و ته کرباسیم...
چهار تا آدمیم بالغ و عاقل، نشستیم داریم بحث میکنیم دیگه...قرار نیست آخرش حتما من متقاعد بشم از حرفاتون و طبیعتا شما و بقیه دوستان هم قرار نیست حرف منو قبول داشته باشید...جر و بحث میکنیم،صحبت میکنیم، آخرش یا یه نتیجه ای میگیریم یا نمیگیریم...ولی خب باید حرفارو زد دیگه..
من حرفم به فقط روی اون فیلم و اون زن و شوهر و برنامه مسخره و مجری بیشعور و صدا و سیمای بدبخت موون بود...میگم اون برنامه کلن چرند بود..مسخره بود..زنه حرفی نزده، چیزی نگفته...مرده هم فقط گفته آره دیگه کتک که همیشه بوده...من میگم پشت همه اینا یه سری چیزا هست که این زن و شوهر نگفته...به قول آقای هیچکس که :
بیاین نکنیم سمت کسی انگشت اشاره رو
فقط خدا عالمه، داریم یه داور و
تفکرات لازمه، غرور اضافه رو
بذاریم کنار و به خودمون این اجازه رو
ندیم که قاضی باشیم
چیزی از زندگی اون زن و شوهر نمیدونیم، پس بهتره قضاوت نکنیم اونا رو...چیزایی که خودمک گفتم صرفا از روی حرفای خیلی کم این زن و شوهر بود..همین..از دل و رودم در نیاوردم این حرفا رو که...
حالا اینکه شما تعمیمش دادی به کل موضوع همسر آزاری و اینا رو منم قبول دارم واقعا..آدم عاقل دست روی زن بلند نمیکنه، حالا اینکه زنش هم باشه که جای خود دارد(دقت کنید، میگم آدم عاقل-عاقل-عاقل)کتک کاری خوب نیست واقعا...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا جایی که من یادمه شما چند ماه قبل یه بحثی شد همینجا، و اومدید یه چیزی نوشتید و بعدشم گفتید این آخرین پستی هست که اینجا میذارم و متاسفم برای قشر تحصیلکرده و ازین چیزا، این پست های الانتون میشه پست های آخرین بعلاوه یک و بعلاوه دو اینا؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راجع به دید سیاه و اینا هم سورنا یه تیکه شعر داره که میگه:
محدودیت دیدته
نه کشور نه دینته، نه کله سرزمینته
وقتی چشات خوب ببینه
کسی نمیتونه چوب بچینه
تو چرخه چرخ بزن تو.
زیادی بدبین بود خوب نیست...