(۳۰ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (30 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: بنظرم میاد مشکل از سیگنال دادن نباشه، چون این یه چیز ذاتیه...
مشکل ۹۹ درصد از قیافه هست. چه توی پسر و چه توی دختر صادقه، مثلا یه دختری هست که همه ازش خوششون میاد، خب غیر از قیافه دیگه چیو میبینه آدم؟ همین در مورد پسر جماعت هم صادقه، خیلی توی community دخترا نبودم که بخوام اینو صد در صد confirm کنم. sorry for my bad english : (
red pill و black pill رو سرچ بزنید، البته این بیشتر در مورد مردا صادقه.
صدرصد زیبایی مهمه... حالا برای پسرا بیشتر بولد هست برای دخترا کمتر ...
اگر کسی دنبال ازدواج درست هست حتما معیارهایی داره و دیدن فقط قیافه یا زیبایی یه طرف نمیتونه دلیل بر ازدواج با اون شخص باشه....
از جمله اینکه:
آیا با این فرد تناسب مذهبی و فرهنگی دارم(دیدم که خیلی ها که این مشکل رو داشتن علی رغم داشتن کلی مزایا، ولی نتونستم تو زندگی بمونم.
..
آیا بعد ازدواج با این فرد میتونم سلامت فیزیکی و روانی داشته باشم؟؟ (تحمل نوع صحبت و نگرش بعضی افراد حتی برای یه ساعت هم سخته چه برسه به یه عمر) مثلا مردی نباشه که از پس زندگی خودش برنیاد اونوقت یکی دیگه رو هم وارد زندگیش کنه، یا زنی نباشه که بگه من فلان خونه فلان ماشین رو میخوام و شوهرش مجبور باشه از صبح تا ۵ عصر و از ۵ عصر تا ۱۰ شب کار کنه تا توقعات خانوم رو برآورده کنه(اینو به چشم خودم دیدم و واقعا طرف مقابل از پا در میاد)
....
شما به عنوان یه مرد به خودتون میگید آیا این فرد با توجه به چیزی که میبینم آیا خانومی هست که میخواد ازدواج کنه و دیگه از حرکت بایسته یا نه(مثل همون چیزی که میگن طرف منتظر شاهزاده رویاهاش هست که رویاهایش رو عملی کنه.)، برای خودش اهدافی داره و مدام به دنبال رشد و تکامل خودشه..(هیچ وقت یه نفر نمیتونه همیشه دهنده و طرف مقابل گیرنده باشه نمیشه با کسی تنیس بازی کرد که اون بایسته ما باهاش بازی کنیم)
...
پ.ن: اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید چون تشخیص بعضی از اینا تا حدی راحت تر بود مخصوصا تو محیط کار اگر باشید یا همکلاسی اگر باشید اما در سایر موارد واقعا نمیدونم برای همین هم گفتم یافتن فرد مناسب و متناسب مشکل هست.