(۳۱ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: نفر ۱۰۰۰۰ با نام Mahdiehg ساعت ۱۰:۵۱ ثبت نام کرد.تبریک میگم به همه خصوصا اقای دکتر
حقیقتش برای من قابل درک نیست که اگر مانشت اعضای بیشتری داشته باشه سودی داره؟
همیشه کمیت داره فدای کیفیت میشه.
باید دید از این n نفر که عضو مانشت هستن چند نفرشون فعال هستن.وگرنه خیلیها به خاطر یه سوال ثبت نام می کنن.بعد سوال رو می پرسن و بعد خداحافظ مانشت.
همشاگردی جان، به نظر من با بالا رفتن جامعه آماری سایت احتمال اینکه شخصی در یک موضوع خاص اطلاع بیشتری داشته باشه و به خودش این زحمت رو بده که راجع به اون موضوع خاص اظهار نظر کنه بالاتر می ره.
درسته. ممکنه خیلیها هم فقط به خاطر دانلود یه فایل یا یه سؤال ثبت نام کنن و برن. ولی اگر پاسخ مناسبی دریافت کنن و با رفتار مناسبی از سوی اعضای دیگر سایت مواجه شن، همیشه این سایت رو در پس زمینه ذهنشون به خاطر می سپارن و دفعات بعدی هم که با مشکل مواجه می شن اون رو یکی از گزینه های خودشون برای مراجعه در نظر می گیرن.
خوشبختانه انجمن مانشت دارای یکی از مطلعترین، بافرهنگ ترین و صبورترین جامعه های کاربری در بین سایتهای ایرانیه (که به دلیل تحصیلکرده بودن ۱۰۰% اعضاش انتظاری هم جز این نمی ره). معمولا کاربران جدید با تجربه خوشایندی در این سایت مواجه می شن و احتمال بازگشتشون بسیار زیاده. در چندمین بازگشت، حتی ممکنه شخص بخواد به صورت فعالانه در برطرف کردن مشکل دیگران و اطلاع رسانی هم شرکت کنه.
اگه بخوایم به تجربیات گذشته هم اتکا کنیم، در این چند ماه که من کم و بیش این انجمن رو زیر نظر داشتم همواره نسبت سیگنال به نویز رو خیلی بالا دیدم (حتی با وجود چند مقطع ورود سیل آسای کاربران جدید).
یک موضوع دیگر رو هم که باید در نظر داشته باشیم اینه که هر سال یک نسل از کاربران با قبولی در دانشگاه دیگه انگیزه چندانی برای حضور در این انجمن ندارن و عملا با ریزش کاربری ناگهانی مواجه می شیم. نتیجه اینه که با انبوهی از کاربران "خر از پل گذشته" در این سایت روبرو هستیم که دیگه هرگز پشت سرشون رو هم نگاه نمی کنن و تنها تأثیری که در این انجمن دارن اشغال یه سطر از پایگاه داده اونه. ورود کاربران تازه نفس و پرانگیزه می تونه خلأ ناشی از "بی وفایی" قبول شدگان رو جبران کنه و سطح بحثها و کمک رسانی رو در حد معقولی نگه داره. کاربر جدید با دیدن ارقام این سایت پی به اعتبار سایت می بره و جدیتر به عضویتش نگاه می کنه (مخصوصا اگه مثل من باشه که به سختی حاضرم در سایتهای جدید و بی نام و نشان ثبت نام کنم).
روی هم رفته هر چی اعضا بیشتر باشن اعتبار سایت و انجمن بالاتر می ره و مزایای جامعه کاربری بزرگتر به مشکلاتش می چربه. البته این نظر منه