(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۳۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۵۳ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: چیزی که ذهن منو بیشتر درگیر کرده سیاسته نه خود تسلا !
...
...
چرا تسلا به جای انگلیس یا فرانسه (که قدرت های اون زمان بودن) رفت آمریکا؟
دیگه land of Opportunities و اینا دیگه
ایدشونو میگن دولت یا سرمایه دارا پول و امکانات در اختیارشون قرار میدن که عملی کنن ایده رو حالا این امکان هم وجود داره که هیچی نشه ولی به نظرم پایه تحقیقات بعدی میشه ینی اینطور نیس که هدر شده باشه اون زمان و هزینه...
حالا چرا تسلا رفته امریکا، تو این مستنده میگه تلاش کرد که سرمایه گذاران فرانسوی و آلمانی رو درباره موتورهای AC متقاعد کنه اما موفق نشد بعد چون ادیسون هم امریکا بود و در زمینه الکتریسته کار میکرد رفت اونجا، که اونم زد تو پرش
یه جای دیگه هم گفت که همیشه دوست داشته بره امریکا
این
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو هم ببینید.
یه موضوع دیگه ای هم هست آن هم ظلم هایی که در حق این بزرگان میشه سنگ هایی که جلوی پاشون مینداختن و میندازن...
------
یادم رفت اینو بگم یه مستندی هم قبلا دیده بودم درباره لینوکس و نرم افزار های آزاد که لینوس توروالدز هم تصمیم گرفته بود بره امریکا ...
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۳۲ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (29 شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۵۸ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: Codinالان توی بهشت دنیوی داره زندگی میکنه با اون ویویی که UBCداره من نهایت سفرم شاه چراغ بوده ک اونم توی شهر خودمونه :| :/
منم تا قبل کانادا از امام زاده صالح اونورتر نرفته بودم )
بله دیگه اندک اندک