(۲۳ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (23 اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Innocence نوشته شده توسط: بودن با یه فرد نامناسب چه فایده ای داره وقتی هیچوقت کنارش آروم نیستی وقتی خوشحال نیستی و همش بهش شک داری ک نکنه بازم بهم خیانت کنه نکنه بازم داره چیزیو پنهان میکنه..
دقیقا منظورم این بود که شاید شما کنار این فرد خوشحال نباشی ولی یه نفر دیگه همین شرایط رو قبول کنه چون میتونه منار چنین فردی خشحال باشه ! یعنی کسی که توی اون شرایط قرار داره خودش میتونه تصمیم بگیره , فقط و فقط خودش . چون هیچکس دیگه شرایطش رو نمیدونه. من گفتم که از بیرون که نگاه کنی بهترین انتخاب اینه که ازش جدا بشی ولی توی رابطه که باشی شاید قضیه فرق کنه
(۲۳ اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Innocence نوشته شده توسط: بعدشم ب هیچ وجه منظور من این نبوده ک پسرها خیانت میکنن اما دخترا نمیکنن هممون میدونیم ک خوب و بد هم توی پسرا هست هم توی دخترا..
اما به صورت فطری دخترا وفادارترن اینو من نمیگم اثبات شده کلا توی تحقیقات زیادی ک انجام شده
میشه بگین چطور فهمیدید به طور "فطری" دخترا وفادار ترن ؟
لینک چند نمونه ازین تحقیقات رو اینجا میزارید لطفا ؟
هیچکس با کسی که بهش خیانت کرده نمیتونه خوشحال باشه شاید از صد نفر یه نفر اینجوری بشه ما هم نمیتونیم بنا رو بزاریم روی مواردی ک استثنا هستن
من به صورت کلی گفتم ک نرمالش اینجوریه..
بله چرا که نه میگم بهتون.. چند تا فیلم دیدم خیلی وقت پیش ک توی دانشگاه های خارج از کشور مصاحبه کرده بودن و یه سری تحقیقات انجام دادن نتیجه گیری کردن
این چیزیم ک گفتم مربوط ب چند سال پیشه من اصن یادم نیس اون فیلم ها رو کجا دیدم در هر صورت اگه مضحکه یا هرچی حرف من نبوده چیزی بود ک دیدم و عنوانش کردم اگر هم مطمئن نبودم یا چیزی بر این مبنا نبود هیچوقت حرفشو نمیزنم
یه جوری میگین انگار من میخوام جانب داری کنم من بی طرفانه اون حرف رو زدم
(۲۴ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ق.ظ).MIT نوشته شده توسط: (23 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: به طور "فطری" دخترا وفادار ترن
جزو جملات مضحکی بود که تابحال شنیدم ; لا اقل شرایط اجتماع چیز دیگه ای نشون میده ; لا اقل به تحقیق و ریسرچ ربطش ندین تو رو خدا
شرایط اجتماع دقیقا خلاف حرف شما رو داره میگه دوست عزیز
اگه یه سر به مراکز مشاوره و دادگاه ها بزنید و درصد بگیرین مشخص میشه چند ب چنده.. دخترایی هم هستن ک خیانت میکنن من نگفتم وجود ندارن اما ب صورت فطری اونجوری گفته شد توی اون تحقیقاتی ک من دیدم
متاسفانه چون مال خیلی وقت پیشه نمیدونم چه جوری پیداش کنم وگرنه لینک دانلودشو میزاشتم ببینید