یعنی برانکو چند تا پست رو خراب کرد فقط به خاطر هافبک دفاعی. اونم کی رو گذاشت؟ ماهینی! کاش به جاش مسلمان رو میذاشت.
سمت چپمون هم که به لطف اعتقاد راسخ برانکو جان نسبت به دفاع چپ بازی کردن فرشاد احمدزاده کلاً اتوبان شده بود.
والا قدر ربیعخواه رو ندونستیم. :|
قربونش برم تعویض اینا هم که اصلاً تو کارش نیست (مگر دقیقه ۸۰ به بعد).
من موندم چرا نریمان جهان رو بازی نداد؟ چرا رامین رو کشید بیرون (تازه چرا رامین رو تو پست غیرتخصصیش گذاشت)؟ ای وای! چرا علیپور رو آورد تو بازی آخه؟
بندهخدا عباسزاده اینهمه تلاش کرد و به خاطر برگشتن به پرسپولیس رفت لیگ یک و آقای گل شد تا نظر برانکو رو جلب کنه، اما برانکو به خاطر این طارمی ردش کرد. والا اگه موقعیتهائی که هافبکهای پرسپولیس واسه طارمی تا حالا ساختند رو، یک سومشون رو گل کرده بود الآن با اختلاف آقای گل لیگ بود. یعنی انقدر درک نداره که وقتی تیم عقبه و بازی داره تموم میشه وقت فکر کردن به گل زدن با حرکات نمایشی نیست. به جای اینکه تمرین چارچوبشناسی و گلزنی کنه تمام فکر و ذکرش شده طراحی شادی گل جدید. :|
ما امروز به منصوریان و اتوبوسش نباختیم.
به خودمون باختیم.
زنده باد سربازای ارتش سرخ که شکست دادنشون برای بقیه حکم قهرمانی رو داره.
تازه پائین رو هم نگاه کنم، به علت بُعد مسافت باز هم چشمم به جمال رفقای آبی روشن نمیشه.
واسه همین، دورادور تبریکات فراوان بنده رو برای این موفقیت بزرگ و دور از انتظار پذیرا باشید.
راستی...
بیرانوند بعد از مصدومیت دیگه اون بیرانوند سابق نشد. دیگه نه درست توپا رو جمع میکنه، نه درست شیرجه میره.
والا رو دو تا گل اول اگه درخت کاج هم بود لااقل یه تکون به خودش داده بود. گل سوم هم که ...