(۰۴ دى ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)آفتاب۰۱ نوشته شده توسط: (03 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: [quote='آفتاب۰۱' pid='428492' dateline='1482518604']
اگر مشکل عقاید شما بود میشد اینجا خیلی دوستانه بحث کرد , مثل خیلی بحثای دیگه ای که اینجا میشه ( من جایی بهتر از مانشت سراغ ندارم برای بحث منطقی ! ) ولی شما طرز صحبت مناسبی ندارید . الآن شما با همین جمله دارید به خیلی از افراد توهین میکنید ! لزوما کسی که تحصیلات دانشگاهی نداره فرد فلک زده ای نیست و تیشه به ریشه جامعه نمیزنه ! خیلی از افراد هستند که تحصیلات دانشگاهی ندارن ولی بیشتر از استاد دانشگاه به جامعه خدمت میکنن و فهم و درک بیشتری از اوضاع جامعه دارن!
مطمئن باشید اگر طرز صحبت شما درست بود دوستان و خود من به جای اینکه اینجوری با شما برخورد کنیم خیلی دوستانه ( باز هم مثل تمام بحث هایی که توی مانشت میشه ) نظراتمون رو میگفتیم و با شما بحث منطقی (!) میکردیم
دارید بد برداشت می کنید. من دارم میگم علاقه نداشتن به ادامه تحصیل یک ضعفه. همین
دست از بدبینی بردارین.
الآن این شد ی نظر و عقیده که شما دارید . اگر از اول اینجوری میگفتید کسی مشکلی نداشت .
من خودم علاقه به ادامه تحصیل دارم و از اینکه مطالب جدید یاد بگیرم خیلی خوشحال میشم .
ولی به نظرم علاقه نداشتن به تحصیل عیب یا ضعف نیست . پیشرفت و موفقیت خیلی خیلی خوبه و شاید ی نفر پیشرفت خودش رو توی ادامه تحصیل نبینه ! اینکه متوجه این موضوع بشه و بره سراغ فعالیتی که حس میکنه موفقیتش توی اونه خودش یه نقطه قوت حساب میشه
اگه شما غیر از این فکر میکنید دلیل بیارید
اینکه تحصیلات برای شما ملاک باشه هم نقطه ی ضعف شما نیست و صرفا نظر شماست