(۱۵ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط: میشه بیشتر توضیح بدید؟ برای من هم همیشه سواله که چرا این استادا و کارفرماها و ... تا یه دختر مغرور میبینن، آمپرشون میره هزار. کار و درس چه ارتباطی با غرور داره؟ حالا طرف فکر کنه از دماغ فیل افتاده، چه تاثیری تو درس و کارش داره رو نمیدونم؟! والا غرور دختر به کسی هیچ ضرری نمیرسونه!
غرور همون عزت نفس هست و خیلی هم عالیه، این تکبر هست که خیلی بده. منتها مثل اینکه خیلیا نمیخوان بین این دو مورد تفکیک قائل بشن.
البته در جریانات موضوع خاص شما نیستم ولی موضوعی که گفتم رو نمیتونم درک کنم چرا؟؟؟؟.
غرور به درد کار میخوره ولی به درد زندگی نه، سرِ هیچ و پوچ کار به طلاق میرسه. هیچ کدوم هم حاضر به عذرخواهی از اون یکی نیستن.
عزت نفس به این میگن سرتو جلوی نامرد خم نکنی.
غرور به این میگن که سرتو جلوی پدر و مادرت خم نکنی. غرور به این میگن که بعد از اینکه عصبانی شدی عذرخواهی نکنی، بعد از اینکه به ناحق بهت تهمت زدن و بعشد عذرخواهی کردن هنوز ازش کینه به دل داشته باشی. به این میگن که منم منم کنی. به این میگن که حالا اگه پدرت دکترا داره فکر کنی چه خبره.
دختری که بگه تو حسن های منو نمیبینی حالمو بهم میزنه. آخه تو چی هستی که میگی حسن دارم؟ چی بودی اصلا که حالا چی باشی؟
(۱۵ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: جسارتاً امثال
دوم اینکه میتونم بدونم چطوری مطمئن شدید که مغرور هستن؟
همین چیزایی که بالاتر گفتم و اینکه خیلی به خودش مینازید، فکر میکرد کی هست حالا! به قول دوستمون انگار از دماغ فیل افتاده. از کلمه ی "من" خیلی استفاده میکرد. من فولانم و من بیسارم خیلی میگفت.