(۰۲ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خوب بود اگه میتونستم کار تیمی انجام بدم، البته زیر نظر کسی که بدونه کار تیمی چیه. و همینطور خوب بود اگه تو یه محیط واقعا حرفه ای (هم از لحاظ فنی و هم اخلاق حرفه ای) کار می کردم. و چه بهتر که مسیر شغلی مشخصی داشتم.
تو این یک ماه گذشته فراز نشیب خیلی داشتیم. تجربه جدید و جالبی بود. ولی خب به هیچ وجه ایده آل نبود. یعنی ایده آل که هیچی من اصلا از روال کار راضی نبودم. تازه کلی هم ضرر کردم تا الان کلی پول صبحونه و چیپس و دلستر دادم
گاهی اوقات افراد واقعا از نظر دانش فنی خیلی قوی هستن ولی متاسفانه همون اخلاق حرفه ای رو ندارن. به نظرم اکثر استارت آپ ها که به فرجام نمیرسه یا نیمه کاره رها میشه دلیلش همین نداشتن اخلاق حرفه ای هست.
نمیدونم شاید چون تو کار خودشون وارد هستن دچار یه جور غرور میشن و با شرایط، اضطرارها و زمانبندی که براشون تعیین میشه کنار نمیان. شرکتی هم در کار نیست و طبیعتا رییس بازی ها مرسوم و به قولی اعمال قدرت هم وجود نداره.
برای اینکه یه کار گروهی به فرجام برسه باید فرد از کمی خودش گذشت داشته باشه، برای اینکه گروه به منافعش برسه. که قطعا با برآورده شدن منافع گروه منافع اون شخص هم تامین میشه. قطعا براش منفعت یا جذابیتی داشته که وارد گروه شده دیگه.
بزرگترین مشکلی که من درگیرش شدم همینه.