(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: (25 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: از دست شما پسرها، جهیزیه کامل بدین چون به درد زندگی مون می خوره ولی موقعش که می رسه بخوان خونه و ماشین بخرن چنین طرز فکری ندارن
خب ماشین رو میشه توقع داشت. اما خونه رو نه! الان میانگین حقوق کارمندی چقدره؟ مبلغ یک خونه ی متوسط رو تقسیم بر اون کنین و بعدش عدد حاصله رو تقسیم بر ۱۲/ ببینین اگه اون جوون نه بخوره و نه بپوشه و به بخره، چند سال باید کل حقوقشو پس انداز کنه تا بتونه خونه بگیره..
تبصره اول: تازه این محاصبه در صورتی درسته که تورم هم صفر در نظر گرفته بشه؛ فرضیه ای که جکی بیش نیست
منظورم این بود که به هرحال با این طرز فکر اون ها هم به درد زندگی تون می خوره
بحثم توقع خریدش نبود ولی حالا که حرفش شد بستگی به شهرش داره در بعضی از شهرها با ۶۰ میلیون می شه در بهترین نقطه شهر خونه خرید. اگر تهران منظورتونه من قبول دارم خریدش خیلی سخته و زمان بر ولی نه غیر ممکن. الان شما یک سایت بزنین هزینه اش ۸ میلیون باشد برای این فرض کنیم ۱ ماه هم زمان گذاشتی در سال حدود ۱۰۰ میلیون داری بسته به این که در کدوم نقطه شهر می خواهی خونه بگیری ضرب می شه تا تعداد سال بدست بیاید. البته بازاریابی خوبی باید داشته باشی که هر ماه حداقل یک سایت بهت پیشنهاد بشه
کلا اگر سراغ کارآفرینی برین خیلی زودتر به نتیجه می رسین شاید همین طوری به یک فرد تازه کار ۸ تومن ندن اینکه ببینن یک اسم شرکت یا گروه خورده روش بیشتر اعتماد کنن. یا مبلغ رو کم کنی رو سرعتت رو بالاتر ببری مثلا دو تا سایت ۴میلیونی درست کنی. خلاصه می شه کافی است بخواین راهش بهتون نشون داده می شه.
یا اینکه ما در شرکتمون یک پسره یک سال بود برنامه نویس اونجا بود گفت می خوام برم چون دیگه رسما کسی نمی موند گفتن بمون مدیر پروژه شو پروژه ای کار کن موند ۴۰ درصد از پول پروژه ها رو می گرفت با این البته باید حقوق نیروهاش رو هم می داد درست است اولش تا راه بیفته چند ماه طول می کشه ولی بعدش اوضاع بهتر می شه.
حداقل اجاره رو راحت می شه توقع داشت بعضی ها می گفتن نمی شه.
نمی گم سخت نیست ولی این که فکر کنین هم نمی شه باعث می شه براش تلاشی نکنین. من شماها رو نمی دونم ولی پسرهای شرکت ما حتی دخترامون (به جز من چون از شرکت می اومدم خسته بودم حسش نبود
) علاوه بر کار در شرکت برای جاهای دیگه هم پروژه انجام می دادن این باعث می شد درآمد ماهیانه شون بالاتر بره. ولی بله اگه ماهی ۱میلیون در آمد داشته باشی کلی طول می کشه تا بتونی در تهران خونه بگیری البته با اون هم بعد از دو-سه سال می شه پول پیش خونه رو برای اجاره بدست آورد.
برای ازدواج توانایی اجاره اش کافی است ولی کلا بهتره تلاشتون برای خرید باشه.