(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: پایین شهر تهران خونه بگیرید با همین درآمد ۲ میلیون هم میشه پایین شهر تهران زندگی کرد چرا آدمو از زندگی می ترسونید !!!
پایین شهر تهران رفتی؟؟؟
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: حلقه فور بی نهایت ادامه دارد ..
حلقهی فور که خوبه ! همش رو به جلو هست
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: خلاصه می شه کافی است بخواین راهش بهتون نشون داده می شه.
جمله تو حلقم
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: بستگی به شرایط داره. اما اگر هرکسی کیس مناسبش رو پیدا کنه نه تنها مانع هایی رو که گفتی هزار تا دیگه هم که باشه واسش فرقی نداره
کافیه قدرت تصمیم گیری و اعتماد به نفس داشته باشه
نه ۵۰ میلیون میخاد نه ۶۰ میلیون . من ۶ هزار تومنم از بابام پول نمیگیرم ...
من با ۵ تمن میخام زن بگیرم. نگو نمیشه که میشه
اگر کیس مناسب پیدا بشه !
توی کل پستای این تاپیک یه سری نمونه های موفق دیده شد که همهی اونا اشنایی از دوران کارشناسی یا ارشد بوده که طرفین تونستن با حداقل ها زندگیشون رو بسازن وگرنه من ندیدم یکی بیاد بگه که آره فلانی رفت خاستگاری و مثلا خانواده ها با هم راه اومدن و اینا هم با ماهی n تومن رفتن سر خونه زندگیشون.
توی مورد اول هم من معتقدم که مخ دختر به طور کامل توی اون دوره زده شده و یه جورایی مطیع اون شخص شده و دختر عملا از لحاظ مغزی ضربه فنی شده که حتی اگه پسر معتاد به شیشه هم باشه باز راضی میشه و میگه که آره ترک میکنه و خانوادشم راضی میکنه و این چیزا ... که توی هر ورودی معمولا کمتر از ۱ دونه از این مورد ها هست و همه هم وقتی میخوان مثال بزنن ، اونا رو یاد میکنن...
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: دامادوعروس
دامادوعروس کلمهی جدید هست؟
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۰ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: خیلی از اونا که ساده گرفتن، به سادگی کنار گذاشته میشن متاسفانه!
یعنی چی کنار گذاشته میشن؟ مگه یه قل دو قل هست؟