(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ب.ظ)R4MT1N نوشته شده توسط: (28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ب.ظ)niushaa نوشته شده توسط: سلا به دوستان خوبم
لطفا افراد مطلع جواب بدن. من امنیت یا شبکه میخوام که البته نمیدونم کدومش برام بهتره و قصدم اپلای برای دکترا هست
اما داشنگاه های خوب تهران روزانه نمیارم و شرایطم به شبانه نمیخوره
میخواستم بدونم دانشکاه های شهرتان به درد اپلای میخورن یا نه ؟ و برا ی اپلای شبکه بهتره یا امنیت؟
کدوم دانشگاه های شهرتان از این جهت بهترن؟
خیلی ممنونو سپاسگذارم
سلام دوست عزیز
برای اپلای بین امنیت محض و شبکه، زمینه شبکه (کلود کامپیوتینگ و SDN و از این دست) به نسبت بهتره. ولی من پیشنهاد میکنم سمت علاقه تون برید یعنی جفت موارد رو بررسی کنید و فقط به فکر راحت تر بودن اپلای نباشین.
اکسپت گرفتن از دانشگاه های خارج از کشور چندتا معیار داره و فقط به دانشگاه محل تحصیل ختم نمیشه. از این جهت عرض میکنم که خیلی نگران این ماجرا نباشید. واضحه که هرچی دانشگاه معتبرتر باشه احتمال گرفتن اکسپت بیشتر میشه، ولی به این معنی نیست که دانشگاه های کم اعتبار شانسی برای اپلای نداشته باشن.
کار پژوهشی توی مقطع ارشد یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار توی پروسه اپلایه که هرجا هم که قبول شین میتونین بهترین کار تحقیقاتی رو انجام بدید.
در مورد دانشگاه های شهرستان هم من دو مورد اصفهان و یزد رو زیاد شنیدم که بچه هاشون اکسپت میگیرن از جاهای خوب.
موفق باشید
سلام مرسی
حقیقتش من اصلا مدیریت نزدم و فقط شبکه امننیت میخواستم و رتبه کد ۲ من بهتر شد
فکر میکننم چون تاحالا جندان اهل برنامه نویسی نبودم شبکه برام بهترباشه.فقط میخواستم بدونم زمیینه برایاپلای مناسبی داشته باشه
رتبه امنیت من ۱۵۸ و ایتی ۱۸۹ هست
با ایکه تا بحال به اون فکر نکردم ولی برای اپلای گرایی های اتی چی هستن؟ برای کسی که به شبکه علاقه داره
واحدهای شبکه ارشد چی هستن ؟
ایجا خیلیا میگفتن همدان بهتر از بقیه هست و امسال اصفهان کلا ۴تا میگیره! و مشخص نیست بیارم یا نه و حتما باید به دنبال یک داشنگکاه مناسب برای انتخاب بعد از اصفهان باشم نظر شما چی هست دوستان؟
شیاز واقعا برایادامه تحصیل و اپلای مناسب هست توی شاخه شبکه؟