(۲۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ق.ظ)aria نوشته شده توسط: (19 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ب.ظ)مهران ۱۲۱ نوشته شده توسط: (19 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ)aria نوشته شده توسط: (19 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ق.ظ)مهران ۱۲۱ نوشته شده توسط: سلام دوستان یک سوال برام پیش اومده اگه جواب بدید ممنونم.
تو کنکور آی تی با وجود اینکه ضریب زبان و معماری هر دو ۱ است زدن ۱۰ درصد زبان با ۱۰ درصد معماری با هم یکی هست یا نه ؟مثلا درصدهای زیر با هم مساویست یا نه؟ وتو رتبه فرق میکنن ؟
( ۱۰ درصد زبان و ۵۰ درصد معماری) ( زبان سفید و ۶۰ درصد معماری).
انچه گه مهمه ،تراز در هر درسه، این میانگین ها بیشتر یه چیز حدودیه ،اصل تراز شما تو اون درسه ،داشتیم با میانگین پایین تر رتبه بهتر اورده
یعنی شما میفرمایید تراز هر درس با توجه به سختی و اسونی با درسی دیگر با همان ضریب فرق میکنه؟
قطعا همین طوره سنجش تراز رو درس به درس محاسبه می کنه ،اینجور عقلانیه ، مگه میشه تراز درس زبان با معماری یکی باشه بله ضریب یکیه ولی اون ضریب برای محاسبه تراز کل است نه تراز درس
منم موافقم
ارشد پزشکی به این صورت انجام میشه
منم چندماهه دارم این بحث رو باز کردم
ولی نکته اینجاست که این میانگین وزنی تا حدود بیش از ۹۰% درسته
اگر هر نوع تراز حساب کنیم انحراف معیار بگیریم یا نگیریم یا تک تک دروس حساب کنیم یا کلی در هر صورت تفاوت عمده ای ندارن و همشون بیش از ۹۰% اشتراک داره که برای بعضی درصد های خاص تفاوتش بیشتره (یکی صفر و یکی بالا)
ولی صحیح ترین راه تراز تک تک دروس هست و با توجه به ضرایب میانگین کل تراز رو بدست بیاریم
و صحیح تر از اون هم روش کنکور کارشناسی با استفاده از انحراف معیاره
و مطمعنا تراز با استفاده از میانگین وزنی منطقی نیست و سنجش هم نمیاد از این روشی که مشخصه اشکال داره استفاده کنه
و چون ما از تراز خبر ندارم تنها ابزارمون میانگین وزنی هست
(۱۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (19 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: به نظرتون بعد از نتایج
صبر کنیم چندتا از کارنامه های امسالو ببینیم بعد بریم کارنامه خودمون رو ببینیم
یا همون اول بریم کارنامه خودمون رو ببینیم?
من اولی رو انجام میدم تا منطقی تر با نتیجه کنار بیام
بابا تو دیگه کی هستی
من در حال خدمتم، فقط فکرم اینه که چه روزی نتیجه رو میزنن که غیبت کنم یا در صورت نیاز فــــرار کنم، بیام خونه یا یه کافی نت پیدا کنم نتیجه رو ببینم اونوقت تو میگی کارنامه بقیه رو ببینیم بعد کارنامه خودمون
(هر چی مرخصی داشتم برای این کنکور لعنتی گرفتم، دیگه یه روز هم ندارم )
من منظورم اینه که مثلا چند ساعت دیرتر جوابو نگاه کنم
مثلا اگه ساعت ۲۰ نتیجه بیاد من ساعت ۲۳ نتیجه رو نگاه کنم تا اون موقع چند نفر کارنامه میزارن
کارنامه ی اونا رو ببینم (کنکور علوم کامپیوتر سخت بود) بعد نتیجه خودمو ببینم و منطقی برخورد کنم
چون همین الان اکثرا از حدود رتبه خودشون خبر دارن مگر اینکه سخت بودن کنکور نتیجه رو بهتر کنه
و هدفم از این کار اینه که قبل از دیدن نتیجه خودم بفهمم سخت بودن کنکور چقدر روی رتبه تاثیر داشته
البته الان تصمیمم اینه شاید اون موقع طاقت نیارم