(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۲۲ ب.ظ)ysf نوشته شده توسط: من امسال شبانه امنیت مالک قبول شدم. تردید دارم که برم یا دوباره کنکور بدم! راهنمایی کنید لطفا
دوستان یه جاهایی خوندم که از چارت درسی گفته شده.
اما هرچی گشتم تو لینکها ندیدمش!!!
اگه امکانش هست لیست دروس مالک و پلیتکنیک رو باهم برامون قرار بدید با یکی دو سطر توضیح
خدا خیرتون بده
ضمنا میزان سختی تحصیل و نمره دادنها تو مالک اشتر چطوریه؟
این که بیایید یا نیاید مالک اشتر بسنگی به خودتون داره. بالاخره بالا پایین کنید که می تونید هزینه شبانه رو بدین یا حوصله دوباره پشت کنکور موندن رو دارین یا نه.
------------------------
چارت درسی امنیت مالک اشتر و پلی تکنیک هیچ تفاوتی نداره. حتی ۲ تا درس اختیاری این دو دو دانشگاه هم معمولا یکی هستند. ضمنا بعضی از این درسها استاد های مشترکی هم داره با اون دانشگاه.
شما تو ترم اول ۱۲ واحد دارید:
۱- معما شناسی کاریردی (همون اصول رمزنگاری- شاید سخت ترین درستون باشه، با دکتر پاینده معمولا ارائه میشه. )
۲-مبانی امنیت اطلاعات (اصول و الفبای و مدل های امنیت رو میگه و ..)
۳- امنیت شبکه (این که معلومه چیه)
۴- سیستم های امن کامپیوتری(امنیت سیستم عامل ها- استاد این درس هم یکی از یهترین سکیور من های ایرانه. اومدین می فهمین))
ترم های بعد
۵- پروتکل های امنیتی (یکی از مهم ترین و شیرین ترین درسها تونه و یک کمی مشکله این درس .اصولا با پاس کردن این درس واقعا دید امنیتی پیدا میکنید. و یه جورایی دیدتون گستردهتر میشه.)
۶-امنیت پایگاه داده
۷- امنیت تجارت الکارونیک (درس اختیاری- یکی از درس های شیرین و کاربردی با یه استاد خیلی خوب)
۸- درس مباحث ویژه در امنیت اطلاعات(اختیاری) این دیگه معولا هر سال یه چیز ارائه میشه .ولی امسال حتی این درس هم با امیر کبیر یکی بود) امسال IDS بود- پیارسال که ما بودیم یکی از دروس دوره دکترا بود./
۹- ۲ واحد سمینار
۱۰- ۶ واحد پایان نامه
میشه ۳۲ تا کلا.
کلا دروس این رشته دروس سختی نیستند (الیته اگه علاقه مند باشین و تنبل نباشین. )
------------
تو مالک یک کمی درس بخونی میتونی به راحتی معدل الف باشی/ کلا نمره خوب می دن./ ولی نه این که فکر کنید گلابی میگیرنا/ ولی خوب استاداش بد نمره نیستند.(الیته یکی دو تا استاد آنرمال هم داره.)
-----------
اساسا این دانشگاه یه مقداری از کمبود اساتید خبره رنج می بره (غیر از پاینده، بقیه استاداش جوون اند. البته نه این که بارشون نباشه ولی خوب مغلومه که از امیر کبیر پایین ترند). اساتید اغلب این درسها از دانشگاه های دیگه می اومدند. و میان
برای استاد راهنمای تز، تا دورهی ما اجازه می دادند از دانشگاه های دیگه استاد پروژه انتحاب کنیم. ولی برای ور.دی های جدید نزاشتن/
موفق باشین و با چشم باز انتخاب کنید تا پشیمون نشید.