(۲۱ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: (21 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (19 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۳ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: (19 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳ ب.ظ)ali77 نوشته شده توسط: (18 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: آره واقعا دیگه معلومه
جای بحثی نیس
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نخیر
من ۳هفته قبل خبر موثق دارم سنجش از طرف وزرات علوم نامه نگاری کرده به دانشگاه ها و نظر همه دانشگاه های ارشدو خواسته راجع رفتن یا نرفتن شبکه وامنیت زیر شاخه مهندسی نرم افزار توی دانشگاه شیرازو ارومیه عینا فرمشم دوست من دیده بود. انشاله به یاری خدای مهربون که نمیره زیر شاخه نرم افزار
منم از این موضوع اطلاع دارم
و قطعا دانشگاه های تهران شریف و امیرکبیر میگن بره زیر گروه کامپیوتر بشه..
منم امیدوارم زیرگروه آی تی بمونه چون خیلی ب ضرر ما آی تی ها میشه اما خب الان ک همه ی اساتید هم دارن میگن قطعیه..
خیلی واضح هست که اساتید شریف تمایل دارن بره زیرمجموعه کامپیوتر، چون اونا خودشون با مدرک کامپیوتر ، شبکه درس میدن و خب این خیلی وجهه خوبی براشون نداره
حالا دیگه با خیال راحت میتونن درس بدن
(این رو خودم میدونم که دو تا از اساتید با مدرک دکترای کامپیوتر ، شبکه درس میدادن).
البته من که خودم رو سپردم دست سازمان سنجش، هر تصمیمی میخواد بگیره، بگیره ، فقط زودتر
ربطی به مدرک کامپیوتر نداره..استادهای شریف اکثرا اسم در کردن که خارج از کشور درس خواندن و در بیشتر کشورها شبکه جزء کامپیوتره و اصلا رشته ای به اسم ای تی ندارند و اینکه استادهای شریف بودند که به وزارت علوم نامه زدند که بچه های ای تی ریاضیشون ضعیفه و شبکه ریاضیات قوی میخواد وزارت علوم هم بعد از جلسه این موضوع رو تصویب کرد که شبکه و امنیت برن زیر مجموعه کامپیوتر و دقیقا هم این پروسه از سال ۹۲ اجرا شد که اول رشته ای تی حذف و رشته مهندسی کامپیوتر-فناوری اطلاعات با چارتی متفاوت از رشته ای تی اومد
ببینید چون این دلیل رو آوردن، من این نتیجه رو برداشت کردم که اینا دنبال منفعت خودشون هستن
واقعا این دلیل واسه اینه که بچه رو راضی کنی در حد چند ثانیه گریه اش رو متوقف کنی
در وهله ی اول کل ریاضیات آیتی و کامپیوتر فقط یه ریاضی مهندسی تفاوتشه، که البته برای شبکه فقط آمار و احتمال و گسسته لازمه
در وهله دوم واقعا خیلی بدیهی هست که برای گرایش شبکه بیشتر از اونکه ریاضی مهم باشه خود درس شبکه مهم هست
واقعا این درکش خیلی ساده هست. بخدا تو خیابون راه بیفتید و این جمله رو از هر کسی دوست داشتید بپرسید. و اگه واقعا ریاضی مهم تر از شبکه هست خب از رشته ریاضی واسه شبکه بگیره دیگه
حداقل تو دانشگاه ما من ۶ واحد شبکه بیشتر گذروندم، (آیتی ۱ هم به ما سوکت پروگرمینگ و مباجث مرتبط با اون رو درس دادند)
در وهله سوم دوستمون alphax تو همین مانشت یه لینک دادن که برای دانشگاه CIA هست که کرس ها رو نشون داده و صراحتا نشون داده شده که شبکه زیرمجموعه آیتی هست (خواستید بگید لینکشو پیدا کنم بذارم) این هم از یکی از دانشگاه های خارج.
البته متاسفانه اگه قرار بود اتفاقی رخ بده باید از همون اول تصمیم درستی گرفته میشد نه حالا
در کل حالا من تصمیم گیرنده نیستم، فقط نظرم رو گفتم. هر چیزی که خدا واسه آدم خوب بخواد همون خوبه.
و جمله آخر اینکه تو این مملکت هرکسی واسه هر جمله ای که میگه فقط دنبال منفعت خودشه، من جمله خودم که این متن رو نوشتم و همینطور اساتید شریف و دیگر مسئولین
محترم