اینکه میگن پزشکان نمیتونن برن یا فلان قدر باید بدن تا مدرکشون آزاد بشه را من قبول ندارم.
معمولا" بعد پزشکی عمومی یه سال میرن یه منطقه دورافتاده و بعدشم میرن خارج. مدرکشون هم آزاد میشه. تو اون یه سال کلی هم پول میگیرن. حداقلش دو برابر یه عضو هیئت علمی دانشگاه هست.
الآن خیلی میرن و مدارکشون را هم وقتی وزارت بهداشت تایید میکنه تو کشورهای اروپایی امریکایی هم تایید میشه.
مهندسی اشکالش اینه که شما تا سالها بلاتکلیفی . سابق دانشجو میگفت اگه ارشد گرفتم میرم هیئت علمی میشم بعد اگه شد میرم خارج یا کار دیگه میکنم. ولی الآن هیچی معلوم نیست. خیلی از اساتید دانشگاههای تهران که قدیمی هستن از ارشد هیئت علمی شده اند بعد رفتن دکترا گرفته اند.بعضیها هم با دکترا اومدن هیئت علمی شده اند ولی اونایی که داخل ارشد بوده اند اکثرا اینجورین.
خارج رفتن برای ادامه تحصیل و کار هم خوبه ولی بازم تکلیف کسی از قبل معلوم نیست. اینجور نیست که حالا شما دکترا بگیری برات فرش قرمز بندازند.
من دوستی دارم پست داک (فوق دکترا) میخونه تو انگلیس. میگه من چسبیدم باین آزمایشگاه . چون بعدش کار شرکتی هست . کار خصوصی هم هست ولی خیلی تکلیفت بازم معلوم نیست.
بعضیا میگن برای کامپیوتریا فاند بیشتری هست. شاید این درست باشه(اینکه میگم شاید چون بعضی رشته های دیگه هم میگن فاند برای رشته ما بیشتره مثل نانو) ولی فاند که نشد زندگی.
چند برابر فاند از شما تو یه آزمایشگاه کار میکشند .کار کردن تو آزمایشگاه هم مثل کار کردن تو یه شاخه خیلی ریز و تخصصی است . سابقه کاری یا مهارت مورد نیاز بازار کار محسوب نمیشه که بشه جایی ازش استفاده آنچنانی کرد.
مثلا" شما دکترای نرم افزار بگیرید حالا الزاما" خوب برنامه مینویسید یا در برنامه نویسی مسلط میشید؟ معلومه که نه!!!
من الآن اپلای کرده ام و فکر میکنم تا اوایل سال آینده که سربازیم تموم میشه برم. سربازیم هم طرح خدمتی هستم تو یه سازمان . ولی میدونم تکلیفم تا ۴-۵ سال دیگه هم روشن نیست. دکترا بعدشم شاید فوق دکترا ولی میتونم الآن بگم تکلیفم چیه ؟؟؟؟
برای پز دادن خوبه ها . میگن فلانی امریکاست تو دانشگاه کارتحقیقاتی میکنه...
مهندسی واقعا" مسیر سخت و دشواری داره و سالهای زیادی آدم بلاتکلیفه و آخرش هم مجبوری یه جای خودت را بچپانی که بیکار نمونی.
وضع داخل هم که اصلا" برای مهندسی خوب نیست.
برای یک شغل نگهبانی بعضی کلی پارتی جور میکنن.
یه همکلاسی داشتم با من کنکور داد رفت پزشکی. الآن درس میخونه واسه امتحان تخصص. عصرهها یه روز در میون میره تو یه درمانگاه . پزشک عمومی هست و فقط تو اورژانس میگه شاید روزی دو تا مریض بیاد. ساعتی ۲۰ هزار تومان بهش میدن. یعنی ۵ ساعت وامیسه صد تومن. از این ۵ ساعت شاید یه ساعت کار باشه که انجام بده.
حالا شما مقایسه کن با مهندسی کامپیوتر.!!!!!
من به برادرم گفتم عزیزم اگه میخوای تکلیفت را بدونی نیا مهندسی برو تجربی.
پسر خوبی بود و حرف گوش کرد .
امسال رتبه اش شد ۵۰۰۰ و قبول نشد. ولی فک میکنم سال دیگه قبول بشه. کنکور پزشکی هم سخته ولی تکلیفت معلومه دیگه . مطب درمانگاه بیمارستان دانشگاه . !!