دوستان بی خیال مهریه و جهیزیه.اینقدر سخت نگیرید.هرچی حساس تر باشید بیشتر جذبش میکنید.هرکسی اندازه توانش.طرف مقایل خواست خواست نخواست نخواست.بالاخره یکی پیدا میشکه به شرایطمون (تون) بخوره! والا.
در راستای بحث ازدواج یه پیشنهادداشتم اول اینکه اغلب ما ها دیدم که اول ازدواج میکنن بعد که مشکل دار شدن دو طرف میرن مشاوره تا مشکل حل کنند ولی من به پیشنهاد یکی از دوستانم مشاوره قبل از ازدواج رفتم..خیلی واسم مفید بود.درمورد اینکه چه سوالاتی پرسیده بشه از طرف مقابل و اینکه ایا اصلا" خودمون امادگی واسه ازدواج داریم یا نه؟ چه خصوصیتی تو ما میتونه در اینده مشکل دار بشه که باید درستش کنیم و.. ترجیحا" اگه خواستید برید مشاوره تون همجنس خودتون باشه و قبلا" امتحانشو پس داده بشه.همین طور وقتی خواستید به خواستگاری جواب بدید قبلا" با یه مشاور چک کنید در مورد سوالاتی که پرسیدید و جواب هایی که گرفتید تا مشخص بشه به هم میخورید یا نه.حتی من دیدم دختر و پسر قبل از ازدواج با هم میرن پیش مشاور و ازشون تست میگیره وباهاشون یه جلسه صحبت میکنه تا ببینه به هم میخورن یا نه.
دوم اینکه کتاب "ایا تو ان نیمه گمشده ام هستی" اثر خانم باربارا دی انجلس رو بخونید.خیلی مفیده. درمورد باورهای غلط عشقی میگه.اینکه شکست ها و ناکامی ها در ازدواج ریشه ش در کجاست و ...به نظرم هر ادمی قبل از ازدواج باید این کتاب رو بخونه.(البته خودمم وقت نکردم تا اخر بخونم خخخخ)
و در کل باید بگم هرکسی باید تمرکزشو بذاره روی خودش و درست کردن خودش.این تاپیک تا اینجا پیش رفته و ما فقط حرف زدیم ولی نظر و عقیده هیچ کدوممون تغییر نکرده.چون زندگی ها , رسم و رسومات و عقیده ها متفاوته و ما هی داریم از هم اتو میگیریم و بدی های جنس مخالفمون رو به هم میگیم.
(۱۱ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: وای دلم لباااااااس عروس پرنسسی خواست
جای شما خالی خواهرم ترم اخر طراحی و دوختِ واسه یکی از درسهاشون دارن لباس عروس میدوزن
منم چند باری پوشیدم خیلی باحال بود کلی عکس هم انداختم باهاش که ارزو به دل نمونم
در کل لباس عروس اماده س ولی عروس رفته گل بچینه