(۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: سلام
همسر من دو ساله که با پارسه همکاری داره و ثبت نام گروهی انجام داده،احتمالا امسالم ایشون این کار رو میکنند.اگه تمایل داشتین میتونم بسپارم بهش که برا مانشتی ها رو هم انجام بده.
سلام ممنون میشم روال کار را بهمون بگید و میزان تخفیف را
من داشتم تایپیک ها را مرور میکردم سال پیش اگر اشتباه نکنم مدرسان ۵۰%تخفیف داده واسه مانشتی ها
و یک ایمیل مشخص کرده بودن هرکسی میخواست به اون شخص ایمیل میزد چه تهران چه شهرستانها
حالا در ارتباط با پارسه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
(۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ)Niloofar_hk نوشته شده توسط: سلام. منظور از آزمونهای پارسه سال ۹۵ همین ۸ مرحله آزمونیه که از مهر ۹۴ شروع میشه یا نه؟! چون من هم دنبال ثبت نام گروهی آزمونها هستم اما میخوام همین امسال بهمن ماه توی کنکور ارشد فناوری اطلاعات شرکت کنم.
یه مسئله دیگه هم هست اونم اینکه پارسه رسما گرایشهای امنیت اطلاعات و شبکه کامپیوتری رو برده زیرمجموعه مهندسی کامپیوتر! باید بهشون بگیم که اینکارو نکنن!! من واقعا اشکم درومد چون به رشته امنیت اطلاعات و همینطور رشته MIS خیلی علاقه داشتم و اصلا واسه همین اومدم آی تی! اینهمه هم شبکه خوندم و معماری!! حالا هیچکدوم نباید باشن تو گرایشهای ما؟؟؟ پس دیگه چی میمونه ازش؟! باید ۵ تا درس بیشتر بخونم اگه بخوام برم امنیت؟؟؟ بهشون بگیم این کارو نکنن.
سلام بله منظور ما همان آزمون های مهرماه به بعد هستش
اما درمورد در خواست شما کاری از دست بنده برنمیاد
دوستان میگم واسه کلاسها نمیشه چنین برنامه را داشت آخه اگر ۱۰%تخفیف هم بهمون بدن باز خوبه ؟