(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ)teraktor2003 نوشته شده توسط: سلام
نه فکر نمی کنم خودفریبی باشه...به نظر من از کتاب بسیار بهتر می تونه باشه به دو دلیل
اول اینکه با اصطلاحات روز اشنا می شین...چیزی که تو کتابا نیس...مثه اینه که یکی حافظ بخونه یا شکسپیر ولی ایا تو خیابون اینجوری ادبی استفاده میشه؟در واقع خوبی این روش اینه که برعکس کتاب که شما رو فقط برای گرفتن نمره از ازمون ها کمک میکنه,میاد جلو شما یه راهی می ذاره تا بتونین واقعا با یه انگلیسی زبان ارتباط برقرار کنین و بفهمین چی می گه...
دوم مزیتش هم اینه که ادم حوصله ش سر نمی ره و جذاب تره...
بازم هرکس روش خودشو داره...من این راه رو بیشتر می پسندم...بعضی ها ممکنه بگن از این راه هیچی یاد نگرفتن...ولی تو لیسنینگ و کلمه و idiom برای من واقعا مفید بوده...
موفق باشید.
بستگی داره به کتاب خب. همه کتاب ها که شبیه دیوان حافظ و شکسپیر نیست. و همه کتاب ها هم واسه نمره نیست و خیلی راحت میشه با همون کتاب انقدر مسلط شد به انگلیسی که با خارجی جماعت هم راحت حرف زد (که من خودم تو این مورد هیچ مشکلی ندارم و صحبت کردن به انگلیسی برام هزاران هزار بار ساده تر از جواب دادن به سوالای زبان کنکور ارشده مثلا.)
کتابای مکالمه هست. کتاب اصطلاح هست. کتاب واسه صحبت کردن کوچه بازاری هست و حتی کتاب های ادبی هم هست.
فیلم و سریال فقط کمک میکنه انگیزه واسه یادگیری زبان حفظ شه. نمیدونم شاید هم حق با شماس اما من که خودم بیشتر وقت فراغتم به فیلم و سریال دیدن میگذره زیاد از فیلم نتیجه نگرفتم که از کتاب ها نتیجه گرفتم. همین الانش هم که یه زبان دیگه رو یاد میگیرم فیلم رو فقط واسه این نگاه میکنم که انگیزه ام حفظ بشه وگرنه فیلم چندان سودی نداره برام و یاد گرفتن با فیلم بی نهایت خسته کننده س.
به هر حال به قول شما هر کسی روش خودش رو داره. یکی مثل شما با فیلم و موزیک نتیجه میگیره یکی مثل من با همون روش قدیمی کتاب.