(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ق.ظ)cavalier نوشته شده توسط: من میگم یک ذره اگه کسی منطق بفهمه کسیکه رزومه قوی داره میتونه از طریق استعداد درخشان اقدام کنه
کنکور هم باز رزومه مهم باشه؟!! اونم نه ۵۰ ۵۰ ۷۰!!!
هم استعداد درخشان و هم کنکور!!!!
اون هم با نظر اساتید گرامی!!! که ببینن یکی از شهرستان هست و تهران نیس بی خیالش میشن
کلا شهروندای تهرانی فقط ادمن بقیه شهرستانا ادم نیستن!
منظورتون از سابقه چیه؟ حتما دو تا مقاله شد سابقه!!
ولی معلومات و دانش شد کشک!!! من کلا با سیستم اینا مشکل دارم هم کنکور هم چیزای دیگه.
شما هنوز نفهمیدی برای اساتید ایرانی مهم نیس دانشجو کجا درس خونده بار علمیش چقدره و معدلش چقدره. مهم اینه چندتا مقاله داده و وجبش میکنن با مقاله دقیقا کاری که دانشگاه برای اساتید میکنه و وجبشون میکنه با مقاله چون سیستم دانشکاه ایران این طوره. اساتیدم دانشجویانی می*****ن که فرتو فرت براشون مقاله بنویسن. جالبه شما هنوز این چیزارو نفهمیدی.
شما چیزی از من نمیدونی پس بهتره نظر ندین. من دو سال پیش میتونسم همین دانشگاه خودم قبول بشم اگه رشتم اومده بود.
رفتم تهران همه رد کردن. با عمر ماها بازی کردن تموم بشو هم نیس. هم دانشجوی ممتار بودم در کارشناسی و کارشناسی ارشد.
و سه تا مقاله هم داشتم ولی کنفرانس بود. بخاطر یه مقاله راحت ردت میکنن.
من میگم هم طرف کنکور بخونه هم همه چیش اکی باشه فقط isi نداره این حقش نیس. همین قدر که به یه مقاله isi توجه میشه یک صدمش به ملاکای دیگه توجه بشه.
شما چه گیری به کارنامه من دادی. من وقتی اعتراضمو کردم حتما چشم میگذارم بعدش
اول در مورد کارنامه که چرا گیر دادم
چون وقتی این همه هیاهو کردین و درخواست کمک و ... پس باید بدونیم آیا واقعا حقیقت داره این اشتباه یا یه شو میتونه باشه
خب مقاله ISI هم میتونه یکی از ملاک های برتری باشه که اگه شما واقعا کارتون درسته پس میتونین خیلی راحت و مثل آب خوردن این مقاله ISI رو هم بدین
کنکور خوندن که کاری نداره
میشینی یکی دو ماه میخونی و رتبه میاری
ولی این واسه مقاطع کارشناسی و ارشد مناسبه که البته من این رو هنوزم نامناسب میدونم چون کنکور شانسه
شما میخواین مقطع دکتری درس بخونین
منظورتون این نیست که توی مقطع دکتری استاد بیاد سر کلاس و به شما دو دو تا چهار تا یاد بده؟؟؟
این چیزا رو قبلا باید یاد گرفته باشین مهندس
توی مقطع دکتری فقط باید پژوهش انجام بدین و بس
پژوهش رو هم کسی انجام میده که پژوهش بلده نه کسی که نشسته روزی ۱۵ ساعت درس خونده
و اینکه تهرانیا رو برتر میدونن خب اینم بله متاسفانه وجود داره اما اینطور هم نیست که شهرستانیا از همه چیز منع شن، می تونین توی همین سایت ببینین چند شهرستانی الان موفق شدن
موفق باشین