(۱۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: من از ازمون های مدرسان راضی نیستم چون از قسمت هایی سوال میدن که تو کنور بدرد نمیخوره من ای تی هستش رشته ام تعداد شرکت کننده تو رشته ی ما تو ازمون های مدرسان شریف ۱۵۴۵ نفر هستش و امروز که ازمون دوم بود گسسته از سر فصل نداده بوددن
در کل کیفیت سوالای این ازمون بهتر از قبل بود اما منم با نظرش شما موافقم مثلا توی طراحی الگوریتم از قسمتایی مثه الگوریتمای کروسکال و دایجسترا که خیلیم مهمن اصن سوال نداده بودن!!!!!!!!!!
من چند روز پیش اینجا گفتم کسی باور نکرد. :/ گفتم هم به بچه ها که کسی فهرست کتابشو بذاره نذاشتن :/
والا من مدرسان ندارم برا الگوریتم..چن تا کتابو دیدم و متوجه شدم الگوریتم ها رو هر کتابی یه جور طبقه بندی کرده..
مثلا ماهان این کروسکال و دایجسترا و غیره رو تو گراف ها آورده در حالیکه تو پارسه اینا تو همین فصل های حریصانه و پویا بودن.
بعد نیپولیتان هم نگاه کردم دیدم دقیقا با پارسه منطبقه فهرستش ولی فهرست clrs با ماهان منطبقه.
دیگه فهرست خود کتاب الگوریتم مدرسان رو نداشتم گفتم حتما clrs مرجعه پس بی خیال پریم و کروسکال و غیره
دقیقا همین هم شد.
یعنی امروز خارج از بودجه بندی سوال داده نشده بود.. فقط فهرست ها تو کتاب های مختلف فرق داشت و مدرسان طبق جزوه خودش که احتمالا منطبق با clrs هستش سوال داده بود.
+برای من سوالات امروز خیلی سخت بود. به خصوص مدار و ریاضی مهندسی که واقعا دیگه نمیدونم چه کنم با این دو تا درس. حذف کنم یا نه سماجت به خرج بدم و بخونمشون همچنان. :/