(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: (02 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (02 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)fadak نوشته شده توسط: سلام دوستان من تازه مانشتی شدم. ترم ۳ کارشناسی ام و میخوام تر اولین آزمون ارشد دانشگاه شریف رو بیارم خخخخخخ. خواستم نشون بدم چقد انرژی دارم. لطفا راهنمایی کنید که چه کتابای رو شروع کنم.
این منفی که دوستان به این بنده خدا دادن واسه چیه؟! خب سوال پرسیدن .
+فدک عزیز
خیلی زوده از حالا بشینی برای ارشد بخونی.
این انرژی که داری رو نگه دار برای وقتی که کنکور میدی.
الان به تنها چیزایی که باید فکر کنی این هاست: معدل خوب و پایه تحصیلی خوب.
سعی کن درس های هر ترم رو به خوبی یاد بگیری.. خوندن کتاب مرجع هم فراموش نشه
توی نت ویدیوهای اساتید شریف و دانشگاه تهران رو ببین برای هر درسی که هر ترم برمیداری
کلا روی پایه تحصیلیت و معدلت کار کن.. بیشتر دروس رو پاس کنی کارت برای ترم ۷ هم ساده تر میشه و میتونی بهتر برای کنکور بخونی.
فعلا همینا.
واسه این بهش منفی دادم چون که اگه خودش بگرده جواب سوالشو پیدا میکنه. این تاپیک موضوعش فرق داره
البته امیدوارم به من منفی ندین!!!!!!
شما که منفی دادی به ما : ))))
اگه زیرپستتون دیدید منفی هست (که خوشبختانه فعلا نیست ) مطمئن باشید من منفی ندادم.
خب تازه عضو سایت شده. من هم وقتی روزهای اول این سایت شده بودم برام همه چی گنگ و ناآشنا بود و نمیدونستم اصلا واسه پیدا کردن سوالم به کدوم قسمت سایت برم و ...
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من ریاضی مهندسی را حذف کردم.......می دونم الان اگه بخونم هیچی نمیشم
و محاسبات عددی را هم دانشگاه نخوندم ولی همه می گن آسونه . اینو نمی دونم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدی جدی حسودیم میشه به همه تون که وقتتون آزاد شده برای درس خوندن!
۲ مهر هم گذشت و من همچنان فارغ التحصیل نشدم و درگیر کارهای پایان نامه ام هستم تا شاااااید فردا تموم بشه.(قرار بود یکشنبه تموم بشه ..نشد) این تایپک استرسم رو بیشتر میکنه:دی
بگذریم.. اگر شرایط جوری بشه که بالاخره بتونم استارت بزنم برای کنکور.. من هم دقیقا مثل شما تو دو تا از درسام مشکل دارم..مدار الکتریکی و معماری کامپیوتر. اما تصمیم گرفتم حذفشون نکنم بخش های ساده تر رو بخونم شاید یک سوال ساده از اون بخش ها مطرح شد و تونستم جواب بدم.
به نظر من شما هم همین کار رو کنید بهتره.
مثلا تو ریاضی مهندسی سری فوریه و انتگرال فوریه و همچنین اعداد مختلط و .. خیلی ساده ست.به خصوص فوریه. حیفه از دستش ندید. ممکنه یه سوال ساده از فوریه بیاد و همون یه سوال رتبه شما رو خیلی تغییر بده.