(۰۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)pani*joon نوشته شده توسط: (08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: (08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)pani*joon نوشته شده توسط: سلام کسی از دوستان که مهندسی نرم مدرسان داره میتونه زحمت بکشه تصویر خلاصه هاشو بزاره؟ من پارسه دارم میخوام خلاصه کنم انگار باید همشو بنویسم لطفا راهنماییم کنید
توصیه ی من بهت اینه کتابه مدرسانو تهیه کنی همشو بخونی تا اینکه رو پارسه وقت بزاری
خب تازه خریدم مگه پاریه کم داره؟ یعمی میگی شما من برم یک کتاب دیگه بخرم؟ راستی کتاب اسلام ناظمی انتشارات جلوه چاپ آخرش کیه؟
پارسه؟ به نظر من به جای اینکه از این شاخه به اون شاخه بپری همین کتابو ادامه بده . از نظر محتوا کتابا تقریبا مشابه هستند . تا کتاب عوض کنی و به فرمت جدید عادت کنی تازه ممکنه به این نتیجه برسی کتاب قبلی بهتر بوده یک ماه از دستت رفته. مدرسان سوالات بیشتری داره به نظر من. کتاب مهندسی نرم اسلام ناظمی تعریفشو شنیدم اما نتونستم پیدا کنم.
این لینک فصل اول مدرسان هست میتونی مقایسه کنی ببینی با کدوم راحت تری.از سایت خرید کتاب برداشتم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.