(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ق.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط: به نظر من که عاقلانه باید رفتار کرد . خیلی زور است که تو شهر دیگر باشی (هزینه خوابگاه و...) مجبور هم باشی شهریه دانشگاه هم بدی آخرش هم شبانه باشه. بعضی استادها را می شناسم که شبانه ها و اموزش محور ها به یک چشم می بینند.
من اگر در چنین وضعیتی باشم روزانه انتخاب می کنم اگر چه مالک بالاتر از یزد هست ولی شریف و دانشگاه تهران و... که نیست که بگی شبانه این دانشگاه های مهم است (تازه اگر خودم هم در چنین شرایطی بودم باز هم می رفتم روزانه)
به شخصه معتقدم که شبانه مثل یک جور نقص می ماند.
درسته که عاقلانه اش اینه که بره روزانه ولی واقعا از شما بعیده که ارشد میخونیدو اینجوری در مورد شبانه نظر میدید، مگه اونی که باشما ۱ تست اختلاف داشته چقد سطح علمیش با شما اختلاف داره؟ می تونید فرق رتبه ۹۲ و ۹۵ را در سطح علمیشون بهم بگید؟ اگه واقعا استادی می شناسید که چنین تفکری داره به نظرم اصلا نباید حتی بهش سلام کنید که در چنین جهالتی به سر می بره،همین الان بچه های شبانه ای هم کلاس ما هستند که بچه های روزانه حتی به گرد پاشونم نمی رسن، شبانه بودن نقص نیست چنین تفکر سطح پایینی در سطح ارشد و بالاتر نقصه، علاوه بر اون مالک امتیازاتی داره که هیچ دانشگاهی تو ایران نداره، از استخدام هاش بگیر تا پروژه هایی که بچه ها به طور واقعی در اون شرکت می کنند و امکاناتی که در اختیار اونها قرار میگیره، من به شخصه از اتفاقاتی که تو این چند وقت برای دانشگاه مالک افتاده واقعا ناراحتم و ناراضی ، درسته که استخدامی ها معلق شده، بودجه خیلی از قسمت هاش حذف شده یا حداقل معلق شده و ... اما این دلیل نمیشه خوبی های این دانشگاه را هم ندید،
در آخرم امیدوارم تفکرات غلطمون را درست کنیم و یا حداقل سعی کنیم به دیگران انتقالش ندیم!