برای شروع کار وقتی شروع به خوندن یک کتاب میکنید، تا زمانی که سرفصلی که باید توی برنامه ریزی تون از اون کتاب بخونید تموم نکردید، شروع به خوندن کتاب دیگه نکنید. به عبارتی توی شروع کار به صورت موازی درس نخونید.
مثلا برنامه ریختید تا دو هفته آینده ۲ فصل از پایگاه داده رو بخونید. تا زمانی که این دو فصل رو تموم نکردید سراغ درس دیگه ای نرید!
دلیلش اینه که توی شروع کار، شما باید به درس خوندن جذب شید و بهش پایبند باشید.
اینطور فرض کنید که شروع کردید به درس خوندن مثلا همون پایگاه داده. تا قسمتی جلو رفتید، بعدش خستا میشید و میرید سراغ دیگه. در حالی که اونی که تا اون موقع خوندید همش داستان بوده و تازه رسیدید به اصل کاری!
اگه از اول کار اینطور رفتار کنید، ممکنه ۳ یا ۴ کتاب توی یک روز بخونید، ولی اصلا انگار هیچی نخوندید و همش از درس خسته میشید و ذهنیتتون نسبت به درس بد میشه. به عبارتی به درس خوندن پایبند نیستید و بعد مدتی جا میزنید!
تا یک ماه اول، غیر موازی درس بخونید تا به درس خوندن عادت کنید!
Sent from my SM-T210R using Tapatalk
(۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ب.ظ)زهرا سادات نوشته شده توسط: با سلام .
من توضیخات دوستان رو خوندم . ممنون از راهنمایی هاتون
اما یه سوال دارم اونم اینکه با این حجم کتابا من می ترسم از تابستون بخونم تموم نکنم ؟ اینجوریه یعنی ؟
میشه تجربه هاتون از برنامه ریزی های موفق رو بگید ؟ من برنامه ریزی بلد نیستم !!!!
۱) روزی چند درس بخونیم خوبه ؟
۲) مبحثی ؟ فصلی ؟ یا از اول کتاب شروع کنیم به آخرش ؟
۳) اینجوری خوبه ؟ اول ریاضیات رو تموم کنم ؟ بعد مشترک و بعد هم تخصصی ؟
با تشکر از شما
یه ضرب المثل هست که میگه چشم میبینه، اما این ذهنه که داره کار میکنه. مطمین باشید بزرگترین کتاب رو تا کنکور چند دور میخونید!
از روزی ۳ یا ۴ ساعت شروع کنید و هر ماه یک ساعت به ساعت مطالعه اضافه کنید!
کسایی که روزه میگیرن، توی ماه رمضون، روز رو بخوابید و تا سحر درس بخونید. نگران به هم خوردن ساعت بدنتون نباشید، بعد از دو هفته می تونید دوباره به حالت عادی برگردید!
برای شروع به درس خوندن یک سری توضیحات دادم. شما فعلا تابستون رو درس بخونید برای مهر به بعد شیوه درس خوندن تغییر میکنه. توی تابستون وقت بذارید رو کتب مرجع!
Sent from my SM-T210R using Tapatalk