سلام.
در مورد کتاب سی ال آر اس اینو بگم که من یک ماه مونده به کنکور اسمشو شنیدم.هنوز هم ندیدمش.ولی اینطور که میگن کتاب خوبیه.
یک نکته کلی دیگه اینه که تو کتابای تست خط کشی،علامت گذاری و حاشیه(شنیدم اول خلاصه نویسی خوبه بعد حاشیه نویسه و الی آخر،ولی حاشه نویسی علی رقم اینکه از خلاصه نویسی ارزش کمتری داره سرعت بسیار بسیار بسیار بالایی داره واسه همین توصیه میکنم حاشیه نویسی کنید) نویسی میکردم.یعنی تو قسمت خلاصه فصلا با خودکارای آبی و قرمز حاشیه نویسی میکردم.تو خود تستا هم همینطور بود.کنار تستایی که نکته داشت،اون نکته شو مینوشتم.یا اگه تحلیلی داشت به طور خلاصه مینوشتم.ولی جواب سوال رو علامت میزدم.
یه چیز دیگه اینکه من سوالای تستی سالهای ۸۴ به قبل رو سعی میکردم رد کنم ونزنم.همچنین تستای دانشگاه آزاد رو.مگر اینکه از اون فصل تست کم داشته باشم
چون ورودی بهمن بودم یه ترم مرخصی گرفتم و تو خونه نشستم خوندم.البته شرایط تو خونه خیلی خوب بود.یه زیرزمین داریم که محیطشو از چند سال پیش برای مطالعه درست کرده بودیم.تقریبا مثل این بود که تو یه خونه دیگه هستم واسه همسن خیلی خوب بود.ولی اگه کتابخونه عمومی خوبی هم در دسترس باشه خوبه.
حالا تک تک در سا رو میگم:
ریاضی:تو کنکور من از ۱۵سوال ریاضی ۰ سوال رو زدم.یعنی هیچی نزدم.که از این بابت ناراحتم.من پوران رو خوندم ولی به دلیل علاقه خیلی کم به ریاضی وسط خوندنم ولش کردم.
آمار
پارسه)من تابستون آمار گسترش نشر علوم رو شروع کردم.ولی خیلی به من نچسبید.پس اصلا این کتابو توصیه نمیکنم.عوضش کتاب آمار پارسه رو خیلی خوندم.امار پارسه خیلی خوبه.همه تستاشو نزدم ولی اونایی رو که زدم چند بار زدم.
مبانی کامپیوتر:هر سال تو این درس معمولا ساختمان داده رو می اوردن.واسه همین ساختمان رو خوندم و با خودم گفتم کافیه
ساختمان داده و طراحی الگوریتم
مقسمی+پارسه)اول مقسمی رو تقریبا تموم کردم بعد رفتم سراغ سوالای سال به سال پارسه که آخر کتاب بود.احتمال داره جزوه ساختمان پارسه امسال کتاب بشه.سعی کنید کتابشو بخرید.متن جزوه های پارسه هم بد نبود.اون جاهایی که مقسمی کم نوشته بود رو از متن پارسه میخوندم
نظریه زبانها و ماشین:اول مقسمی رو خوندم بعد پارسه،به نظرم پارسه رو تنها هم بخونید کافیه
اصول سیستمها:معمولا بیشتر سوالاش از معماری میاره.معماری هم اکثرا از پایپ لاین و حافظهها بیشتر میاد.که من فکر کنم فقط ۳ فصل آخر مقسمی رو خوندم.
آنالیز: این درس چون حفظیه به تکرار و مرور زیاد نیاز داره بهتره نسبت به درسای دیگه زودتر شروع کنید.من این درس رو ۲ماه مونده به کنکور شروع کردم که به نظرم دیر بود.درس حفظی رو باید بیشتر بخونید نه اینکه نزدیک به کنکور که یادتون بمونه
در مورد ساعت مطالعه:
میانگین که گرفتم تو تابستون ۲ ماه خوندم که روزی ۳ ساعت شد.از مهر به بعد روزی ۶ ساعت میخوندم.
ببخشید این شکلکا رو یادم رفته بود غیر فعال کنم.به جای پرانتز باز این شکلا اومدن
کلاس کنکور هیچ جایی شرکت نکردم.فقط آزمونای نرم افزار پارسه رو شرکت میکردم که اونجا رتبه هام بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ متغیر بود.البته اواخر فکر کنم ۸۹ آوردم