زمان کنونی: ۰۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۲:۰۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
تا جایی که میدونم شریف تو پردازش تصویر و بینایی ماشین حرف اول رو میزنه، اما اطلاعات دقیقی ندارم و نمیدونم کدوم استادها بهتر کار می کنند. کلا از جزئیات خبر ندارم.
واسه همین گفتم از دوستانی که اون بالا بالا ها نشسته اند، خواهش کنم که لطفا در این مورد اطلاعات بدید.
ورود به سایت ->
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
*** به زودی نرمافزار تحت وب برای تسهیل دانشجویان و افراد جویای علم رونمایی خواهد شد ***
(15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: سلام
دانشگاه ما آزمایشگاه بینایی ماشین داره، آقایان دکتر حمیدرضا پوررضا و امیرحسین طاهری تو این زمینه فعالیت دارند. ولی نمیدونم دقیقا چقدر قوی هستند.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی ببخشید ولی این آقایون اسم دکتر و یدک می کشند و بار علمی ندارند آنچننان
ببخشید شما بار علمی رو چی میدونید که به نظرتون آقای دکتر پوررضا از این بار علمی بهرهای ندارند؟؟؟!!!
با هزار تومن میشه چیکار کرد؟
به درمان یه کودک سرطانی کمک کرد :-)
لینک زیر و پرداخت آنلاین
(۱۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)mrf نوشته شده توسط: حرفای خوب بزنیم
بله خوب نظرها متفاوته و همه در جای خود محترم راستی این منفیها رو من به شما ندادما، به جای دوستان منفی دهنده دو تا مثبت دادم ولی اثرشون گویا کم بود مقبولیتتون درست نشد گفتم که یه وقت فکر نکنید خدایی نکرده سر عنادی چیزی دارم، کلا منم معتقدم حرفای خوب بزنیم
با هزار تومن میشه چیکار کرد؟
به درمان یه کودک سرطانی کمک کرد :-)
لینک زیر و پرداخت آنلاین