(۲۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: چه حرفایی آدم میشنوه!!!
من برای کنکور کارشناسی روزی ۵ساعت میخوندم. دوستان روزی ۱۰-۱۲ ساعت! رتبهی من خیلیییییییییی بهتر از اونا شد! بگو چرا فکر میکنن در مورد ساعت مطالعهم دروغ میگم! چون یه سری آدم هستند که واقعا فکر میکنند هرچی بیشتر بخونن(و نه بهتر) باید موفقتر باشن!
دانشگاه امیرکبیر یه فرم داده به رتبههای خوب امسالش که پر کنند در مورد کنکور امسال و دلایل موفقیت و ایناشون...
رتبه ۳و۴و۶و۲۶ آیتی.
ممنون ازشما که کمک می کنید شبهاتی که برا دوستان پیش میاد برطرف شه
(۲۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط: ممنون بابت مصاحبه ی خوبتون
این بحث قبلا با مصاحبه ی رتبه ی ۱ پارسال هم شد! یه عده مخالفت کردن و حرفای عجیب که حس میکنم باعث شد ایشون کمتر مانشت بیان و پاسخگوی سوالات بچه ها باشن
یه چیزی که من بین همکلاسیای خودمم دیدم و البته پسرا این هست که شاید معدل خوب نداشته باشند ولی خیلیاشون تا مطلب رو کامل نگیرن و متوجه نشن ازش نمیگذرن قطعا شما هم همینطور بودی که با ساختمان مقسمی خوب پیش رفتین به نظرم واسه کنکور ارشد خوندن هوشمندی میخواد لازم نیست جز به جز کتاب کنکوری رو خوند چون ممکنه مسایلی خونده شه که چندان اهمیتی نداره و برحسب تکرار کنکور قبل گفته شده باشه همونطور که گفتین ، اینکه درک کنیم کدوم قسمت مهمه کدوم مهم نیست کجا باید بیشتر مفهومی خوندشه کجا کمتر وقت بذاریم خودش خیلیه
من بین دوستام دیدم کسایی که خیلی خوندن و دانشجوهای خوبی هم بودن از نظر درسی ولی نتیجه دلخواه حاصل نشد! ولی کسی که از نظر درسی پایین تر بود و کمتر مطالعه داشت حتی ۵ کتاب حذف کرده بود(گرایش نرم افزار) نتیجه ی به مراتب عالی تر گرفته ، بنظرم این سبک سنگینی هست که هرکس باید خودش انجام بده توانایی اینو داره همه ی درسارو به خوبی و عالی کار کنه یا نه از هر مبحث ی چیزی بلد باشه (ولی با اندک تغییر نتونه جواب بده)! یا صلاح بدونه بعضی درسارو نخونه یا مباحثی کار نشه ولی انرژیشو روی درسای دیگه بذاره...
خلاصه شما به دل نگیرین
بله، خواهش میکنم
من هم واقعا تعجب کردم از این کامنت ها که اینجا گذاشته بودن، و بعضی از دوستان واقعا داشتن توهین می کردن !!!
من هم عرض کردم که اگه اینجوری باشه توی این تاپیک که شاید بتونه مفید باشه برای بعضی از داوطلبا !! یکی بیاد و ناراحتیش از عدم موفقیتش رو اینجا خالی کنه و رسما توهین کنه !!! منم اصلا مجبور نیستم که به این تاپیک سر بزنم و حتی جواب بقیه دوستان رو بدم
چون ذاتا وظیفه ای ندارم که حتی بیام اینجا مصاحبه بذارم
ممنون دوست عزیز
موفق باشید
(۲۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: ما هدفمون از این بحث ها، زیر سوال بردن دوستان رتبه برتر نیستش ...اولا اونایی که مصاحبه می ذارن اصلاوظیفشون نیست و با این کاراشون در حق بقیه خوبی می کنند ،خودم هدفم از سوال پرسیدن وبحث کردن اینه که دوستانی که برای کنکور ۹۴ آماده می شن اشتباهات ماهارو دوباره تکرار نکنند...بچه ۱۵ ساله نیستیم به عنوان یک دانشجوی لیسانس (((((همون مهندس )))))سعی کنیم بهم احترام بذاریم.هرکی یه جور موفق شده و هرکی روش خودشو بیان می کنه بنظرمن همه کسایی که نظرمی دن حق دارن ولی نتیجه آخر اینه که فقط با خوب خوندن ومنبع خوب همه چی حل می شه وغلبه بر استرس.
خوب خوب خوب خوب و با تمرکز بخونید.........کنکور اصلا چیز سختی نیست خیلی آسانتر از چیزی که فکرشو می کنیم. هرکی روششو بدست بیاره موفق.
من رتبه ۳۶۰۰ پارسال رو امسال کردم ۳۹۲(با سواد پایه ایی صفرو زبان صفر) مطمنم سال بعد بمونم زیردهم با تجربه هایی که خودم و از این سایت بدست آوردم
همه کسانی که زحمت می کشند موفق باشند مخصوصا برادر خود من که قراره سال بعدکنکور شرکت کنهموفق وپیروز باشید
و آقای محمودی با تشکر از شما ،مصاحبه شما یکم جنجالی شد اونم فکر کنم بخاطر اینه که تو مصاحبتون به سوالا خیلی خوشبینانه حواب داده بودین...یه جوری که انگار کسی نخونه موفق می شه ولی من مطمنم شما خیلی برای این موفقیت وقت و سرمایه گذاشته بودید چون کمتر کسی سال اول آی تی اینقد رتبه خوب میاره.
ولی فک نکنم همچین خوشبینانه که شما میفرمایید به سوالا جواب داده باشم
من واقعیت رو مینویسم و از کسی هم باکی ندارم که بیام اینجا دروغ بگم !!
گفتم شاید مصاحبه من کمکی باشه برای داوطلبای سال بعد، اومدم به سوالا جواب دادم !!!
توی مصاحبه هم از روش مطالعه خودم و تلاشی که کشیده بودم ، کیفیت درس خوندنم ، اعتماد به نفسی که داشتم و عدم استرس و... و کلی چیزای دیگه که برای موفقیت لازمه حرف زدم !!!
منتهی بعضی از دوستان فقط دارن راجب منابع حرف میزنن !!! که باید حتما اینا رو بخونی تا بتونی رتبه بیاری !!! واقعا تعجب کردم من از این حرفا !!!
دارن از استاندارد نبودن سوالا میگن !!!
که نمیدونم چه ربطی به این مصاحبه داره !!!
و چون نارحت هستن از شکستشون ، میان اینجا فرافکنی میکنن که باعث شد این مصاحبه جنجالی بشه !!
وگرنه فک میکنم خیلی روشن و دقیق به سوالا جواب داده بودم
البته به نظر خودم