(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: شما واقعا نشستین ۷۰ صفحه نوشتید؟؟؟؟؟؟ واااااای خدای من اولش فکر کردم مزاح بوده!!!
واقعا دم شما گرم بخاطر اون احساسی که باعث شده این کارو بکنید!!!
قبل از خوندنش ازتون تشکر میکنم چون حتما جای تشکر داره دیگه!!!
واااای خدا من هنوز موندم توش!! کم نیستاااااا!!!
همیشه موفق باشید
البته بیشتر هم میشد اگر وقت بیشتری داشتم. بهرحال وظیفه ای بود که نسبت به مانشت و تمام دوستان کنکوری داشتم و امیدوارم به خوبی انجام داده باشم و صد البته تا جایی که بازم توانایی و وقت داشته باشم در خدمت همه هستم
(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: مصاحبه خوب بود و کار مفید و ارزشمندی انجام دادی.
فقط با یک مسئله مخالفم: تاکید روی رتبه یک یا هر رتبه ای.
با هدف رتبه تک رقمی خوندن شما رو فقط به بیراهه می برهـ .
داداش تو که از اول بدجور تو فاز رتبه یک بودی و ده تا گرایش شناور دیگه هم امتحان میدادی غمت نبود.
روی صحبت من بیشتر با ناامیدان و دلشکستگانی مثل خودم بوده
(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: اگه با هدف یادگیری عمیق دروس و با برنامه ریزی بخونی،
خواهی نخواهی رتبه خوبی کسب میکنی و نیازی به تاکید روی رتبه نیست.
یادگیری عمیق چیه؟ رتبه یک چیه؟
کدوم قابل لمس تره؟ کدوم لذت بیشتری برای داوطلب به همراه داره؟ کدومش تو جامعه ارزش بیشتری داره و مهم تر محسوب میشه؟
خیلی دلم میخواست با جزییات بیشتری در مورد هدف صحبت کنم ولی نتونستم.
هدفی که فرد انتخاب میکنه باید ملموس باشه و بتونه تصورش کنه. ازش درک داشته باشه. ولی عمقی خوندن چیزی نیست که یک داوطلب با پایه علمی بد ، بتونه مفهومشو درست بگیره.
بازم تکرار میکنم شما اوضاعت خوب بوده که هدفت یادگیری عمیق بوده و ازش لذت میبردی ولی برای کسانی که مثل دو سال پیش من باشند، وقتی از خوندن لذت میبرند که اختیار داشته باشند و نه اجبار سنجش.
هم نظر شما درسته و هم صحبتی که من کردم. کسی که بخواد رتبه یک بشه باید حتما عمقی یاد بگیره و کسی هم که عمقی بخونه میتونه به فکر رتبه یک بشه. ولی بهتره هدف اصلی رتبه یک شدن باشه که داوطلب بتونه لمسش کنه
به همین دلیله که افکار و هدفها باید از ذهن به کاغذ آورده بشه که وجود فیزیکی به خودش بگیره
(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: تاکید روی رتبه تک رقمی>>> افزایش استرس در روزهای پایانی>>>کاهش شدید کارایی سر جلسه>>>نتیجه نامطلوب.
لذت از مطالعه بدون دغدغه رتبه>>>عدم وجود استرس>>>افزایش کارایی>>> نتیجه مطلوب.
افراد بزرگ ، مشکلات بزرگتر دارند. نه فقط کسی که میخواد رتبه یک بیاره بلکه کسی هم که فقط قصد قبولی داره اونم استرس خودشو داره.
ولی مطمئنا کسی که برای رتبه یک میخونه استرس بیشتری نسبت به کسی که فقط برای قبولی میخونه داره.
به همین خاطر هست که رتبه های برتر باید کنترل بیشتری روی شرایط خودشون داشته باشند.
افراد بزرگ با مشکلات نمیجنگند بلکه اونها را کنترل و مدیریت میکنند
(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: آدم باید خودش رو بفهمه انتظاراتشو بفهمه محیط خانواده میزان هوش و آیکیو و خیلی چیزا رو و...همچنین انتظاراتی که از درس خوندن داره و ببینه آیا مثلا رتبه یک آوردن براش یه لقمه نون میشه یا چیزای دیگه هدفشه؟!!
قبلا گفتم رتبه یک ارشد یا دکتری هدف نهایی نیست بلکه وسیله ای برای رسیدن به اهداف دیگه هست. اینجا ما قرار نیست در مورد کار و پول درآوردن صحبت کنیم. ما فقط قراره به کسانی که تصمیم به خوندن ارشد دارند کمک کنیم.
یکی از همین مانشتیها چند ماه پیش کار خودشو در اصفهان با حقوق ۷۰۰ تومن با بیمه و مزایا رها کرد برای اینکه ارشد بره.
کسی که الان میخواد پول حقوق ماهیانه داشته باشه، پس دیگه لزومی نداره ارشد امتحان بده.
من تیر ۹۲ کارم را ول کردم. ولی به خودم گفتم باید توی اسفند ماه یه کار خوب اصفهان پیدا کنم. با خیال راحت ارشد را خوندم و اسفند هم به راحتی کار پیدا کردم.
جالب اینجاست که در ایام کنکور چند تا پیشنهاد کاری خوب از تهران و اصفهان را از دست دادم ولی برام مهم نبود چون هدفم اونموقع فقط ارشد بود و تمام
(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: و همچنین طرف با توجه به هزاران پارامتر دیگه نتیجه بگیره که آره مثلا من هم یخورده درس بخونم و مثلا کار هم کنارش انجام بدم( اینجور آدم خوب تلاش میکنه هم از لحاظ درسش، هم از لحاظ کاری ) رتبه تک رقمی هم برام مهم نیست..این طرز فکر براش خیلی بهتره چون اگه قبول هم نشه یا اون رتبه خیلی خوب هم نیاره ضرر نمیکنه چون قبلا انتظاراتشو بالا نبرده بوده خودشو از قبل بابت همه اتفاقات آماده کرده بوده و مهمتر
من الان خودم یک آدم بازنده نمیبینم چون هدفم مشخص بود و نتیجه شو هم گرفتم. اشتباهاتی کردم که منجر به عدم نتیجه ام شد ولی به قول ادیسون: من شکست نخوردم بلکه تجربه های مفیدی بدست آوردم.
هیچ اشکالی نداره که آدم توقعش رو از خودش بالا ببره. وقتی کسی تلاش داشته باشه هر چقدر هم توقعش بالاتر بره ضرر نمیکنه.
شما یه سری به اخبار مربوط به آزمایشگاه سری googlex بزن تا ببینی توقع بالا یعنی چه؟
(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: من دانشجوی سال آخر دکتری برقی رو میشناسم که هر روز قرص اعصاب میندازه بخاطر اینکه کلی زحمت کشیده انتظاراتشم فوق العاده بالا بوده ولی شده یک استاد دانشگاه...استاد دانشگاه خیلی عالیه برای کسی مثل من ولی اون بنده خدا یه چیزای دیگه فکر میکرده...
بیاید واقعی همه چیزو ببینیم و تصمیم بگیریم نه فقط فکر و خیال و آرزو
منم خیلی ها رو میشناسم که حتی کار هم نداره. حتی حاضر شده بگه لیسانس داره که بتونه کار پیدا کنه.
هدف + تلاش + باور + مسیر
مطمئن باش برای ایشون یکی از موارد بالا میلنگیده. طرف اگه هدفش استاد شدن بوده که بهش رسیده اگه میخواسته پولدار بشه که با استاد شدن خیلی سخته که پول پارو کنی.
ازش بپرس هدفش چی بوده؟ پول؟ استادی؟ علم ؟ اونوقت میفهمی چرا قرص میخوره.
همین فکر و آرزوهاست که اختراعات و تکنولوژیهای جدید را بوجود میاره. فکرها باید از حدهای معمول بالاتر بره وگرنه درجا میزنیم