نسخهی اصلاح شده: (جاهایی که نسبت به دفه پیش اضافه کردم با یه رنگ دیگه نشون دادم)
به نام خدا
جناب آقای دکتر فرجی دانا
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
با سلام
احتراما به استحضار میرساند ناهماهنگی و خطای دفتر گسترش آموزش عالی و سازمان سنجش آموزش کشور موجب حذف ظرفیت
رشته مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف در آخرین ساعات انتخاب رشته
دوره کارشناسی ارشد شده و علیرغم پذیرش اشتباه از سوی دفتر گسترش آموزش عالی کشور و اعلام کتبی آن به سازمان سنجش آموزش کشور پیرو نامه شماره --- مورخ --- ، سازمان سنجش نسبت به اصلاح و جبران آن اقدام ننموده است. قابل ذکر است راه حل اعلامی توسط جناب آقای دکتر خدایی ریاست محترم سازمان سنجش آموزش کشور در مصاحبه با واحد مرکزی خبر مورخ ۳/۳/۹۳ مبنی بر پذیرش دانشجویان در تکمیل ظرفیت، موجب ایجاد مشکلات جدیدی خواهد شد که از جمله این مشکلات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱) نظر به اینکه تکمیل ظرفیت بعد از شروع سال تحصیلی جدید انجام میشود، این امر موجب از دست رفتن حداقل یک ماه از سال تحصیلی برای پذیرفته شدگان نهایی در بهترین دانشگاه کشور خواهد شد.
۲) انتقال دانشجویان رتبه برتر به دانشگاه صنعتی شریف در مرحلهی تکمیل ظرفیت موجب ایجاد ظرفیتهای خالی جدیدی در سایر دانشگاهها میشود که این ظرفیتهای خالی در مرحلهی تکمیل ظرفیت قابل استفاده توسط سایر داوطلبان نخواهد بود و این هدر رفت عظیمی در سرمایهی اندک پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی رشتهی فناوری اطلاعات خواهد بود.
برای جبران مشکلات یاد شده باید تمامی دانشگاهها سلسله وار دست به پذیرش دانشجو در مرحلهی تکمیل ظرفیت بزنند تا کرسیهایی که متعاقبا از جابجاییهای به وجود آمده خالیشدهاند، پر گردند. همانطور که ملاحظه میکنید این شرایط مشابه انتخاب رشتهی دیگر ولی با مشکلات بیشتر و عقب افتادن یک ترمهی دانشجویان است. بنابراین واضح است بازگشت کدهای مربوط به رشتهی فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف در مقطع کنونی و اجازهی ویرایش انتخاب رشته به داوطلبان رشتهی فناوری اطلاعات تبعات و هزینهی کمتری را به همراه خواهد داشت.
در انتها از جنابعالی درخواست میشود
دستور فرمایند سازمان سنجش و آموزش کشور حداقل با اطلاع رسانی از طریق پیامک یا تماس تلفنی با رتبههای برتر امکان ویرایش انتخاب رشته را برای آنها فراهم نماید تا به تشویشهای به وجود آمده پایان داده شود و داوطلبان با از دست دادن چند ماه از عمر خود، و دانشگاهها با از دست دادن کرسیهای خود تاوان این اشتباه را نپردازند.
با تشکر و تقدیم احترام
جمعی از داوطلبان کنکور فناوری اطلاعات
پیوست: مشخصات نویسندگان نامه، نامه ارسالی از سوی.....، اظهارات ریاست سازمان سنجش در صدا و سیما
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ)mahmoudi_2020 نوشته شده توسط: به نظر من این راه حل یکم ایراد داره و ممکنه قبول نشه . چونکه بقیه داوطلبان آی تی هم با توجه به اینکه ۱۷ نفر ظرفیت شریف حذف شده انتخاب رشته کردن و باید به اون ها هم فرصت ویرایش داده بشه اگه شریف اضافه شه !!!!!
یعنی تمدید برا کل داوطلبان آی تی باشه نه فقط ۴۰ ۵۰ نفر
مثلا رتبه هزار که اگه میزد هم نمیتونس انتخاب بشه، پس برا چی به اونا بگن. من نظرم رو رتبه های زیر صد بود اونم واسه محکم کاری. ولی حواستیم اسم رتبه نیاریم گفتم رتبه های برتر، خودشون تشخیص بدن از کجا به بعد صلاحه.