زمان کنونی: ۱۱ آبان ۱۴۰۳, ۰۶:۵۲ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳

ارسال: #۲۴۱۶
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۴:۲۹ ب.ظ
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:  بچه ها آزاد ثبت نام کردین؟؟؟من الان نمیتونم تصمیم بگیرم بدم یا نه .......این علوم تحقیقاتش خوابگاه داره؟ تهرانو میگم....آخه یکم استرس گرفتم....دیگه سال بعدم بخام ارشد بدم خیلی ضایس

فکر کنم خوابگاه نداره، برادر من ۳ سال پیش قبول شده بود، خونه گرفت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی که ز عمر ما چه ماند باقی
مهر است و محبت است و باقی همه هیچ

http://www.bonshad.com/
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۲۴۱۷
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۴:۳۱ ب.ظ
چرا اینقد نگران؟؟؟؟!!!!!
برای من باید مهم باشه چون اگه حوزه ی امتحانی تغییر نکنه باز همون مشکل قبلی هست
امروز نشد,فردا چه فرقی میکنه!
ولی به نظرم گفته بودن که یکشنبه میاد و امروز جزئات خبر! (جزئیات) با گوشی بودم گیر کرد عقبی نمیرفت!
موفق باشید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۲۴۱۸
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۵:۰۳ ب.ظ
Rainbow گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳

بدین منظور داوطلبان می توانند از بعدازظهر روز یکشنبه ۲۰/۱۱/۹۲ برای مشاهده و پرینت کارت به سایت سازمان به آدرس
مراجعه نمایند.

شما را بی شما می خواند آن یار

شما را این شمایی مصلحت نیست
 سپاس‌گزاری شده توسط: mehdi.m2 , hosshah , مهربان مادر
ارسال: #۲۴۱۹
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۶:۱۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ ب.ظ، توسط mohammad.ardeshiri.)
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  یه سری کارنامه سال ۹۲ تو قالب pdf به همراه دانشگاه قبولی امیدوارم بدردتون بخوره

رتبه ۱۳ خیلی قابل تامل هستش....
چون حرف تامل شد گفتم یه کارنامه از ۹۱ بزارم البته صحت داره ولی خیلیم تامل دارهTongue

با ۱۰۰۰ تومان چیکار میشه کرد؟

سپاس‌گزاری شده توسط: sand
ارسال: #۲۴۲۰
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  یه سری کارنامه سال ۹۲ تو قالب pdf به همراه دانشگاه قبولی امیدوارم بدردتون بخوره

چون حرف تامل شد گفتم یه کارنامه از ۹۱ بزارم البته صحت داره ولی خیلیم تامل دارهTongue

بهله اینم درجه تاملش بالاست Big Grin

هی ایـــــــــــــــــــــــــــــــــزد...
Angel
ارسال: #۲۴۲۱
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۶:۴۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ ب.ظ، توسط انرژی مثبت.)
اوضاع کنکوری ها خوبه؟ Smile
درسا که خوبن اوضاعشون؟ سلام برسونید بهشون Big Grin

خوب بخونید. بدون نگرانی و استرس. ان شالله نتایج دلخواه و متناسب با تلاش زیادتون باشه.

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
 سپاس‌گزاری شده توسط: hosshah , mehdi.m2 , minami , zoltrix_66 , fulgent , مهربان مادر , tayebe68 , ایزدی , helena , ka arman , friends , mohammad.ardeshiri , hnarghani , neda_Network , alagh , dzzv_13 , sand , azarakhsh1986 , virtual girl , هانی الرضا
ارسال: #۲۴۲۲
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  اوضاع کنکوری ها خوبه؟ Smile
درسا که خوبن اوضاعشون؟ سلام برسونید بهشون Big Grin

خوب بخونید. بدون نگرانی و استرس. ان شالله نتایج دلخواه و متنای با تلاش زیادتون باشه.

سلام همه چی رو به راهه فقط نیاز داریم بقیه دعامون کنن. با تشکر Tongue
 سپاس‌گزاری شده توسط: mehdi.m2 , مهربان مادر , انرژی مثبت , sand , azarakhsh1986
ارسال: #۲۴۲۳
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۶:۵۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  

آدم اینا را میبینه استرس میگیره اینا چیند دیگه

آقای استیو جابز تو یکی از سخنرانیهاشون جمله قشنگی را برای دانشجوها آرزو کردند که برای من خیلی تاثیرگذار بوده ایشون گفتند :
Stay hungry , Stay foolish=حریص باشید ، دیوانه باشید
 سپاس‌گزاری شده توسط: mehdi.m2 , msalehi1991
ارسال: #۲۴۲۴
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۶:۵۴ ب.ظ
صرفا جهت لبخند زدن مانشتی های عزیز:

[تصویر:  247970_d4a38c5e2f6fe50f04dc7c4c0f72ae81.jpg]

"چشم اندازها" پس از "دست اندازهاست"... هر "چاله ای" ... "چاره ای" به من آموخت. "دوباره" فکر کن .... فرصت ها "دوباره" نمیشوند. "بکوش" .... ناامیدی را "بکش"... برای جلوگیری از "پس رفت" ... "پس باید رفت".
 سپاس‌گزاری شده توسط: hosshah , Mänu , mehdi.m2 , asiehmohammadian , minami , zoltrix_66 , Mojde# , fulgent , مهربان مادر , jparisa , helena , nazanin2020 , انرژی مثبت , hnarghani , f2000 , sand , azarakhsh1986 , msalehi1991
ارسال: #۲۴۲۵
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۷:۱۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ، توسط hosshah.)
دوستانی که کارنامه های رشته کامپیوتر رو لازم داشتن از این لینک هم میتونن دانلود کنن

سپاس‌گزاری شده توسط: asiehmohammadian , unicornux , mehdi.m2 , مهربان مادر , ایزدی
ارسال: #۲۴۲۶
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۷:۴۳ ب.ظ
دارم خلاصه نویسی هام رو می خونم
امروز یه بخشیش رو تموم می کنم و فردا تستاش رو می زنم

Ayyy ya ya ya
 سپاس‌گزاری شده توسط: zoltrix_66 , maryam.raz , Mänu , neda_Network , sand
ارسال: #۲۴۲۷
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۷:۴۵ ب.ظ
نمیخوام خدایی نکرده استرس بدما....

فقط میخوام بگم الان وقت نیگا کردن به درصدا نیست، به دو دلیل:

۱/ درجه ی سختی سؤالا هر سال فرق داره، امکان داره بریم سر جلسه، مثلا درصدمون رو برسونیم به رتبه زیر ۱۰ پارسال، ولی باز هم کم باشه، مثلا اگه سؤالا آسون باشن. یا سخت باشن و درصدمون خیلی کم شه و نا امید شیم یا زور بزنیم درصدمون رو بالا بیاریم و غلط بزنیم.

۲/ ظرفیت ها هم هر سال فرق داره، من رتبم پارسال ۲۹۷ شد، با رتبه ی ۳۱۸ ، سال قبل شبانه امنیت مالک قبول شدن ولی من واسه مصاحبه تکمیل ظرفیت هم حتی اعلام نشد اسمم!!!

الان فقط مرور کنیم با تمام انرژیمون، یه هفته هدیه خدا رو با چک کردن درصدا و تأثیری که شاید خدایی نکرده میتونه بد هم باشه، از دست ندیم.....

از من به شما نصیحت کم بزنید ولی درست بزنید Smile) اشتباه منو تکرار نکنید واسه درصد بالا، درصد مشترکم کلی اومد پایین ...
 سپاس‌گزاری شده توسط: hosshah , fulgent , مهربان مادر , iammiti , tayebe68 , ایزدی , AEM4949 , mehdi.m2 , hnarghani , zoltrix_66 , Mänu , alagh , neda_Network , msalehi1991 , هانی الرضا
ارسال: #۲۴۲۸
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ)minami نوشته شده توسط:  از من به شما نصیحت کم بزنید ولی درست بزنید Smile) اشتباه منو تکرار نکنید واسه درصد بالا، درصد مشترکم کلی اومد پایین ...
اون کارنامه رتبه ۱۳ واقعا تامل داشت ولی حرف شما بیشتر
چند روز پیش تو کتابخونه بچه ها داشتن بحث میکردن سال دیگه واسه دکترا ثبت نام کنن یا نه ..یه چنین دوستای با اطمینانی دارم

I am not suffering. I am struggling. Struggling to be part of things, to stay connected to whom I was once.
 سپاس‌گزاری شده توسط: hosshah , ایزدی , مهربان مادر , mehdi.m2 , minami , neda_Network
ارسال: #۲۴۲۹
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۸:۱۸ ب.ظ
کامپایلریا اگه یه نظری کنن به این سوال ممنون میشم
خیر ببینی جوون

ارسال: #۲۴۳۰
۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  
(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ)minami نوشته شده توسط:  از من به شما نصیحت کم بزنید ولی درست بزنید Smile) اشتباه منو تکرار نکنید واسه درصد بالا، درصد مشترکم کلی اومد پایین ...
اون کارنامه رتبه ۱۳ واقعا تامل داشت ولی حرف شما بیشتر
چند روز پیش تو کتابخونه بچه ها داشتن بحث میکردن سال دیگه واسه دکترا ثبت نام کنن یا نه ..یه چنین دوستای با اطمینانی دارم

دقیقا مثل منTongue با این تفاوت که من میخواستم دکتری مستقیم آمریکا(نیازی به ارشد نداره)رو شرکت کنم که نشدAngryAngry
ای بابا هزینه هاش زیاد بودBig GrinBig GrinBig Grinبیخیالش شدمUndecided
پدر فقر بسوزدDodgy

روی خدا را ببوس
 سپاس‌گزاری شده توسط: minami , neda_Network

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۵۹,۹۱۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  منابع درسی اول دبیرستان azaaadeh457 ۱ ۱,۴۲۴ ۰۴ دى ۱۴۰۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  بهترین منبع درسی و کلاس به صورت افلاین برای کنکور ارشد nrgs_h99 ۰ ۱,۶۳۲ ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: nrgs_h99
  رکوردهای مانشت admin ۱۴۰ ۹۰,۵۹۲ ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: msm1365
  اهدای کتاب هایم به اعضای گل مانشت x86 ۴۴ ۳۷,۷۹۰ ۰۳ آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۹,۹۴۰ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
  گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ amir95 ۲۹۷ ۱۵۶,۹۰۲ ۰۶ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: قاصدک۲۳
Star سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت nasrolah ۹۴۸ ۲۳۶,۱۱۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  طلوع ماه admin ۱۷ ۱۸,۵۹۲ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: gostore
  پرسش و پاسخ و بحثهای مدیران در مورد امور جاری مانشت Fardad-A ۴,۸۰۶ ۴۴,۶۶۸ ۰۳ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Masoud05

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close