(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ)sohei.la نوشته شده توسط: (21 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: آقاااااااااا من واقعا موندم!!! این شبکه راس کتاب فوق العاده ایه منم لذت میبرم از خوندنش ولی آیا واقعا از تورنت و اسکایپ و پروتکلاش سوال میاد!!)))))))))))))))) خدایی اینا باید سوال بیاد آخه این سوالات مزخرف چیه هر سال از لایه های پایین میدن!! یذره مبحث رو بروز کنید بابا علم روز روو شبکه های اجتماعی و P2P و voip و .. ایناس من نمیدونم این سوالات مزخرف چیه؟؟؟ مگه من برق مخابراتم بدونم فازش چی میشه!!!!
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ)sohei.la نوشته شده توسط: مدیریت پرچ بهتره یا الوانی
خودم الوانی میگفتم آفای ارسطو خلیلی فر گفتن پرچ بخون ؟ موندم . .
پرچ بخون آقا الوانی کتابش پرتوپلاست البته توهین نشه ها ولی از هرجا یتیکه کنده آورده من که تو دانشگاه هیچی ازش نفهمیده بودم
آخه من بیشتره الوانیو تموم کردم.بهتره همونو دوره کنم یا یه کتاب جدید.. الیته اگه خیلی اوکی تر باشه ارزششو داره تایم بزارم. میترسم نمیدونم.
کتاب پرچ اگه همونیه که من دارم یعنی انتشارات گسترش علوم پایه! کتاب خوبه واسه دوره کردنتون یعنی اصلا نگران این نباشید که ۲تا منبع شد کتاب هاتون! چون تست های هر سال رو گذاشته و بلافاصله بعد از هر سوال جواب و توضیح خلاصه ای از اون مبحث که واسه دوره عالیه!
من خودم ۲ کتاب دارم واسه مدیریت یکیش همین پرچ هست یکیش هم مدرسان هر دو خوبن اول مدرسان رو میخونم بعد پرچ!
اینم بگم که خیالتون راحت بشه من پارسال بدون خوندن حتی ۱ صفحه مدیریت ۴۸ % زدم (البته اون ترم درس سیستم اطلاعات مدیریت رو داشتم و کلا مدیریت رو از اول خوب میفهمیدم) . به نظرم این دوتا کتاب واسه بالا زدن کافین!
حالا شما واسه خوندن کتاب الوانی رو تموم کردید واسه تست و دوره پرچ رو بخونید کافیه!