(۱۳ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)sara901 نوشته شده توسط: هفته خیلی خوبی نبود طراحی خیلی حالمو گرفت مخصوصا پیچیدگی زمانی حتی روش مز و برنامه پارسه هم کارساز نیست باید یه فکر اساسی کرد یه تلنگر نیاز دارم
سلام سارا، ببین بیا من یه برنامه دارم خیلی خوبه! الان اگه شروع کنیم میتونیم باهم پیش بریم
ببین باید سعی کنیم تا ۲ هفته دیگه ۲۵% رو تموم کنیم، بعد نکته مهم اینه سارا نکته بردار!! خیلی مهمه تو دوره بعدی وقتی واسه مرجع نیست نکته برداری یادت نره البته نه همه درسا، بعد ۱ هفته میمونه تا ۳ آبان واسه آزمون، نکته مهمی که اینجا باید بهش دقت کنیم اینه ما داریم میخونیم برای قبولی و رتبه خوب تو ارشد نه واسه این آزمون!!! دلیل اینکه من سال پیش رتبه های تک رقمی ماهان میوردم همین بود اما ارشد ۲۰۰۰ شدم چون برای آژمون ماهان میخوندم نه ارشد!!۱ آزمونای آزمایشی کمک می کنن تا شبیه سازی بشه و بفهمی ضعفت کجاهاست. خوب اون ۱ هفته رو باید تست بزنیم و نکاتو مرور کنیم!! به نظرت چطوری؟؟ اگرم ۲۵% تموم نشد عیب نداره تو ۲۵% بعدی جبرانش میکنیم هدف باید کیفیت باشه نه کمیت
(۱۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: اصلا از این آدمایی که اسم یه دانشگاه تاپ میبینن انگیزه میگیرن و غش و ضعف میرن نیستم!! پیشنهاد میکنم شما هم نباشید، چون بد میرید توش میبینید اونی که میخواید نیست، بعد خودتون رو سرزنش میکنید.
من که انگیزم فراتر از اسم دانشگاست!
من خودم با بچه های شریف که صحبت میکردم میگفتن بیرونش با توش خیلی فرق میکنه.
انقدر شریف و تهران و ... نگید تو رو خدا...
الهه اینجا ۲ اصل مطرح میشه: ۱- آیا وسیله هدف را توجیه میکند؟ ۲ - هدف وساله را توجیه میکنو؟؟
به نظرم هدف هرکسی فرق داره!! من قبولی تو دانشگاه خوبو میخوام چون پایان نامش برام امتیاز محسوب میشه تا بتونم بداااا تو یه جای خارج از کشور تحصیل کنم!! یکی دوس داره اینجا بمونه استاد بشه هدفاا متفاوته
نظر من بود