(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ)سجاد۶۷ نوشته شده توسط: یه کوچولو همت رو نزدیک ۳۰۰۰۰ شرکت کننده رشته مرتبط با ما دارند ولی توجه کنید که کلا ۴۰۰-۵۰۰ نفر فقط روزانه قبول میشن و خیلی از رتبه های برتر هم شبانه قبول میشن.اینو برای اونایی میگم که مطمئن هستند سال دیگه اگر شرکت کنند قطعا شریف قبول هستند.از ۳۰۰۰۰ نفر،نصفشون همین عقیده رو دارند ولی فقط ۱۰ نفر قبول میشن.اینو برای ناامید کردن نگفتم.برای این گفتم که واقع بین باشید.اگر قصدتون رشته محل های خوب هست،باید به همون اندازه هم تلاش کنید.این هایی هم که میگن ما هیچی درس نخوندیم و جای عالی هم قبول شدیم یه خورده شوخ تشریف دارند.در هر دانشگاه کشور که آمار دقیقش رو ندارم حداقل یک مخ کامپیوتر یا فناوری اطلاعات وجود داره.اگر فقط ۵۰۰ دانشگاه داشته باشیم که خیلی بیشتر از این حرف هاست.۵۰۰ رقیب خیلی جدی برای کنکور خواهید داشت.پس باید تلاشتون چندبرابر باشه.
اصلا حرفت رو قبول ندارم
من یه رفیق داشتم نمی خواست کامپیوتر ادامه بده می خواست بره ازاد برق بخونه
بعد همینجوری اومد کنکور داد بدون حتی یه لحظه درس خوندن یزد قبول شد معدلش به زور رسید ۱۲ تا فارغ التحصیل شه
یه نمونه ی دیگه هم داشتیم که راحت بودن هیچ درس خوندنی ۱۰۰ معماری شد (البته این یکی معدلش ۱۶ بود)
خودم پارسال با اینکه سر جلسه ی کنکور خراب کردم با متوسط روزی ۴۰ دقیقه درس خوندن ۲۳۵ شدم
کنکور اسونه اگه به خودت اعتماد داشته باشی