(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ)mrpking نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز
شمام مثل منی
منم کنکور ۹۲ رتبم ۴۳۲ شد و ترم ۵ بودم و امسال اول تابستون خوب شروع کردم و هدفم رتبه یک بود و واقعا با اون تلاشم میتونستم بهش برسم ولی یهو بعد هفته ی اول ماه رمضون چندتا مشکل واسم پیش اومد و تمرکزم بهم ریخت و دیگه نمیتونستنم درس بخونم و این مشکلات وقتمو خیلی گرفت و دیگه تا یه ماه دیگه نمیتونمن بخونم و بعدشم که شروع کنم وقتم خیلی کمه و از طرفی شکر خدا سهمیه شاگرد اولی هم تا الانش دارم و دیگه سبک و سنگین کردم دیدم امسال هر کاری کنم رتبه یک و حتی تک رقمی نمیتونم بیارم و دیگه گذاشتم واسه سال آینده
ایشاالله همه ی دوستان در طول راهشون موفق و پر انرِِِِِزی باشن
راجع ترجمه حاج رسولیها دوست عزیز بهتره ویرایش ۶ رو بخونی چون تو ویرایش ششم هم مطالب راحتتر گفته و علاوه بر سوالات ویرایش ۵ یه سری سوال جون دار و خوب و جدید داره
موفق باشی
سلام
نباید زود نا امید بشی. شما که شاگرد اولی و پایه درسی خوبی داری می تونی با تلاش نتیجه ی خوبی بگیری.
ترم ۵ بودی همه درسارو پاس نکرده بودی رتبت ۴۳۲ شد و لی حالا که ترم ۷ ای احتمالا بیشتر درسارو پاس کردی و اینکه احتمالا خیلی درسارو مفهومی کار کردی.
همه مشکل دارن و هر کس مشکلش براش بزرگترین مشکل دنیاست ولی مهم اینه که مقاومت کنی و از پسش بربیای.
اگه درصدهای قبولی های کنکور گذشته رو ببینی و دقت کنی می بینی که با پایه خوب و تلاش مضاعفت می تونی رتبه خوبی بیاری و از سهمیه شاگرد اولیت هم می تونی استفاده کنی.
یه برنامه خوب بریز و با توکل بر خدا حسابی تلاش کن. انشا... نتیجه خوبی می گیری.
وقتی نتایج اومد می فهمی که تلاش کردنت خیلی بهتر از تلاش نکردنت بوده.
موفق باشی. حق نگهدارت.