(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: منم شاید کم کم بهتون اضافه بشم
حالم از اینکه امسال قبل نشدم گرفته اس! دلم به ۱۰% اول بودنم خوش بود که اونم نشد! بازم شکر خدا!
اما این رو به خودم و همه دوستای پارسالم قول میدم که با توکل به خدا و کمک خدا و تلاشم سال بعد به من تبریک میگن!
آره،شاید بگید بابا این چقدر مغرره! اما نیستم!
تازه از اول مهر هم باید از ۶صبح تا ۳-۴ عصر برم سر کار! بازم با این اوصاف مطمئنم که با توکل به خدا و نگاه اون همه چی درست میشه!
حتما تو این یک سال پشت کنکوری شدنم حکمتی هست! الله اعلم
« خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری »
رقیب سرسختی هستم! باور نمیکنی میتونی از پارسالی ها بپرسی!
برای همه آرزوی سلامتی(خودم مریض شدم) و موفقیت میکنم
-----------------------------------------
یه سوال : ترجمه ویرایش ۵ حاج رسولی ها برای شبکه خوبه یا از زبان اصلی بخونیم بهتره؟
سپاس
سلام دوست عزیز
شمام مثل منی
منم کنکور ۹۲ رتبم ۴۳۲ شد و ترم ۵ بودم و امسال اول تابستون خوب شروع کردم و هدفم رتبه یک بود و واقعا با اون تلاشم میتونستم بهش برسم ولی یهو بعد هفته ی اول ماه رمضون چندتا مشکل واسم پیش اومد و تمرکزم بهم ریخت و دیگه نمیتونستنم درس بخونم و این مشکلات وقتمو خیلی گرفت و دیگه تا یه ماه دیگه نمیتونمن بخونم و بعدشم که شروع کنم وقتم خیلی کمه و از طرفی شکر خدا سهمیه شاگرد اولی هم تا الانش دارم و دیگه سبک و سنگین کردم دیدم امسال هر کاری کنم رتبه یک و حتی تک رقمی نمیتونم بیارم و دیگه گذاشتم واسه سال آینده
ایشاالله همه ی دوستان در طول راهشون موفق و پر انرِِِِِزی باشن
راجع ترجمه حاج رسولیها دوست عزیز بهتره ویرایش ۶ رو بخونی چون تو ویرایش ششم هم مطالب راحتتر گفته و علاوه بر سوالات ویرایش ۵ یه سری سوال جون دار و خوب و جدید داره
موفق باشی