(۰۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: (01 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ق.ظ)سارا رجب زاده نوشته شده توسط: در یک چشم به هم زدن مرداد هم تموم شد..... از عملکرد خودتون راضی هستین؟
حسرت های خود را به یاد بیاور تا اقدام به دور اندیشی کنی(امام حسن( ع) )
من واقعاً راضی نیستم
تو درس خوندن بدجور وسواس دارم
مثلاً هوش راهیان فقط ٢ فصلش مونده بود که نخوندم دیگه چون وسواس بهم غلبه کرد و گفت هیچی بلد نیستی و باید از اول بخونی
راستی یه سوال
کتاب (همون جزوه) ساختمان داده طورانی ،متن درسیش عوض شده ؟
منظورم اینه که من که کتاب چاپ ٨٩ رو دارم با کتاب ٩٢ فرقی داره یا فقط تست بهش اضافه شده؟
دوست عزیز اصلا وسواس نداشته باش! توی خوندن مطالب چون تعداد کتاب ها زیاده و بعضی از مباحث سنگینه بعد چند وقت که میگذره آدم خیال میکنه الکی وقتشو هدر داده! و هیچی بلد نیس... در حالی که اصلا اینطور نیس!
توی خوندن تمرکزت رو روی کیفیت بزار! سعی کن فهمیده باشی اون مبحث رو، نه اینکه حفظ باشی!
وسواستم به نظرم برای اینه که توی ذهنت اینو قرار دادی که باید حفظ باشی!!! در صورتی که باید فهمیده باشی!
ایشاا... موفق باشی دوست من
(۰۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ)fatollahi نوشته شده توسط: سلام
خوش به حالتون من تازه شروع کردم البته هنوز دنبال یه سری از منابع دارم میگردم و فعلا منبع مناسبی برای مهندسی نرم افزار و هوش و شبکه پیدا نکردم. دوستان اگه منابعی مناسبی سراغ دارین ممنون میشم کمکم کنید.
سلام نگران نباش توکلت بخدا باشه (;
شبکه: کتاب کراس خوبه + کتاب شبکه پارسه
هوش: پوران پژوهش
(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: چقدر جو اینجا خوبه :دی
ادم حس درس خوندن میگیره:دی
کسی اینجا ریاضی مهندسی برنامه نداره براش؟
خودم که اصناحساس میکنم ریاضی خوندن اشتباه باشه...نظر شما چیه؟
ریاضی مهندسی نیاز ۱۰۰% پیش نیاز هاشو بلد باشی! یعنی مسلط باشی! فرمول های مشتق، انتگرال، مثلثات، معادلات دیفرانسیل و حتی به نظر من باید حد هم بلد باشی! .... یعنی باید ریاضی عمومی بلد باشی! که بفهمی ریاضی مهندسی داره چی میگه! کتاب مدرسان خوبه! زیاد نپیچونده.
درسی رو اگه میتونی حذف نکن! اشتباه... حالا هرچی خودت صلاح میدونی
موفق باشی