(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: من ساختمان داده رو از دیروز شروع کردم با مقسمی و ماهان پیش میرم فعلا هم آخرای فصل اول هستم
فکر میکردم ساختمان داده ساده باشه اما نبود. منم تو ذوقم خورد.
خیلی کند پیش میرم. خیلی.
دو روزه فقط ساختمان گرفتم دستم بکوب هم میخونماا ولی هنوز فصل یک رو تموم نکردم. دوستان آیا شما هم اینگونه اید یا فقط اینجانب اینگونه ایم؟
من چند ماه پیش با مقسمی شروع کردم تا فصل ۳ پیش رفتم درسشو خوب میفهمیدم و عالی بود تا زمانی که حرف مرجع شد و ولش کردم
ولی تستاش اول خیلی ناامیدم کرد اما بعد چند وقت که بیشتر تست زدم راه افتادم
الان از فصل ۳ پوران شروع کردم اما حس میکنم مقسمی بهتره ...نظر شما چیه؟
فصل ۱ هوویتز خوندم دیدم مقسمی خلاصه مفیدی از اونه و هوویتزو گذاشتم کنار.الان هم احتمالا باز میرم سراغ مقسمی!
پوران از بس نکته ای گفته برای بار اول خوب نیشت نمیدونم نظر شما چیه؟
حالا شما بگید چطوری بکوب میخونین؟
من با مقسمی ساختمان داده رو بهتر متوجه میشم. من پارسه و ماهان هم یه نگاهی انداختم اما چنگی به دل نزد.
مقسمی خیلی گام به گام پیش رفته یعنی برای منی که هیچی از ساختمان داده یادم نبود(و بماند که استادمون هم چندان خوب این درس رو یادمون نداده بود!) این کتاب استاد خوبی شده واسه ام که از مطالب ساده شروع میکنه میرسه به نکات.گرچه من مصاحبه ها رو میخونم گویا بعضی ها پوران رو خوندن برای این درس. ولی خب من با کتاب مقسمی راحت ترم.
حالا مقسمی کتاب اصلیه منو اول اونو میخونم یاد میگیرم بعد پارسه و ماهان هم نکات مهمش رو میخونم و بعد هرچی یاد گرفتم رو تو دفتر خلاصه ام مینویسم.
البته با این سبک درس میخونم و حس میکنم کند پیش رفتنم به خاطر اصرارم به نوشتن خلاصه باشه.
راستی منم اوایل تابستون با کتاب مرجع پیش رفتم لجبازی کردم به اصطلاح. فکر میکردم مرجع بخونم خوب یاد میگیرم اما خیلی خیلی کند پیش رفتم و نتونستم بعضی درسام رو جمع و جور کنم دوباره رو آوردم به کتابای کنکوری. فکر کنم مرجع نخونیم بهتره چون فرصت خیلی کمی داریم.
بکوب خوندن من این طوریه که از کله سحر میخونم تا ده اینا بعد استراحت میکنم دوباره درس تا ناهار و بعدش باز استراحت وعصر هم درس میخونم تا حدودا شش. وسطش ممکنه پنج دقیقه یا بیشتر استراحت بکنم چون اصلا مستمر نمیتونم بخونم باید حتما یه ساعت یا چهل پنج دقیقه یه بار چند دقیقه استراحت کنم.
اووف. این همه توضیح دادم حالا شما بگو چجوری بکوب میخونی اگه با روحیات من سازگار بود برنامه شما شاید تونستم بهتر و سریع تر از این درس بخونم.
منم مقسمی رو ترجیح میدم البته بعدش پوران هم میخونیم
بکوب که فعلا نمیخونم اما قبلا تجربه داشتم که بدون استراحت سه چهار ساعت خوندم یا فقط استراحتم ناهار و صبحانه بوده
اما بنظرم با استراحت بخونیم بهتره تا کنکور شش ماه مونده ممکنه خسته بشی
یعنی از حالا clrsکه خیلی مهمه نخونیم؟
چطوری میتونی اینجوری بخونی؟ از کی شروع کردی!!!