(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: سلام هانی جان خوبی؟؟؟ آقا والا ما تیممون تحقیقات زیادی کرد و دیدیم ۹۰% افرادی که گسسته رو خوندن (چند دور کتاب و چند دور پوران) باز هم نتونستن به سوالات جواب بدن. ببین گسسته پایش ریاضیات و اگه پایت قویه بخون البته نظر منه که تجربه بهم اثبات کرد. دوست عزیزت درست گفت فقط روی گراف و درخت سرمایه گذاری کن و من میگم وقتتو بزار رو یه درس دیگه البته نظر همش لذا همون درخت و گراف رو بخون که همیشه ۲ تا سوال از اونجا میاد ریسک نکن
سلام ذهن شکارچی! من عالی عالی! شما خوبی؟
قبول دارم حرفهاتونو، من پایه گسستم قوی نیست اما اونقدر هم افتضاح نیست!
به گسسته فقط به چشم یه درس مستقل نگاه نمیکنم، یه سری مباحث رو که باید خوند چون به درسهای دیگه هم مربوطه، مثل منطق و بازگشتی. از گراف و روابط و توابع هم خوشم میاد، فعلا اینها هدف اصلی هستن. اتفاقا چند نفر مثل شما به من پیشنهاد کردن اصلا گسسته نخون و وقتش رو به بقیه درسها اختصاص بده، ولی من با حذف درس مخالفم، به نظرم خیلی روحیه آدم پایین میاد وقتی سر جلسه کنکور بشینی بعد همون اول کار ۶ تا سوال گسسته رو ببینی و ورق بزنی بری صفحه بعد! یعنی از همون اول داری واسه ۸۰% مشترک میجنگی نه ۱۰۰% ، این خودش تضعیف روحیهست! نیست؟ من با گزینش بعضی از سرفصلها موافقم که بشه حداقل روی سه تا سوال جدا و با قدرت (تاکید میکنم با قدرت!
) حساب باز کرد.
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: کجا می تونم کتاب های تکی پارسه رو پیدا کنم؟؟؟
من کتابهای سیستمعامل و شبکه دکتر حقیقت رو از اینجا گرفتم:
کتابفروشی فلاح: تهران، میدان انقلاب، تماس: ۶۶۴۱۰۳۵۴ - ۰۲۱
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: بچه ها یه عده میگن ما ۷ دور خوندیم یه عده میگن من دور ۳ومم!!! چیجوریه واقعا؟؟ مفهومی میخوننی با تست یا روزنامه ای؟؟؟
۷ دور؟
))) به نظر من این حرفها زیاد مهم نیست! من اگه بگم ۱۰ دور ساختمان رو خوندم یا ۱ دور چه فرقی به حال شما داره آخه؟ شما کار خودتو بکن برادر!